Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komolyan nincsenek már olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan nincsenek már olyan férfiak akik úgy is néznek ki és viselkednek, mintha azok lennének?

Figyelt kérdés
Tapasztalataim szerint egyre kevesebb az olyan férfi aki férfias volna. Vagy piperkőc, felnyírt hajú, szemöldökszedős gizda páva, vagy talpnyaló, zéró méltósággal rendelkező papucs, vagy pedig olyan aki úgy értelmezi a férfiasságot hogy igénytelen és bunkó. Alig találkoztam olyannal aki ne ilyen lett volna, és nem tizenévesekről beszélek hanem a húsz-harmincas korosztályról. Tudom hogy vissza lehetne dobni a labdát hogy de a nők azok meg ilyenek és olyanok, de nem erre vagyok kiváncsi hanem arra hogy miért van ez a jelenség.

2013. febr. 1. 00:09
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Honnan tudhatnád, hogy egész életükre ilyenek maradnak, hiszen még legfeljebb 25-ik életévét tapossa ez a generáció. Egyébként sem nagyon látni cicanadrágban 40 körüli férfiakat, lehet azért mert kiveti őket magából a társadalom...? Na ugye, hogy ugye :)

2013. febr. 1. 10:39
 22/29 anonim ***** válasza:

De léteznek, csak az extremitásokat könnyebb észrevenni (főleg, ha negatív). Egy kényelmes világ viszonylag kényelmes területén élünk, és az emberek nagy részének adva van a lehetőség, hogy próbálgassa magát, tapasztaljon stb, és ebben a nagy "jóságban" nem tudnak sokan mit kezdeni magukkal. Túl sok különféle inger és információ (média) éri őket, és nem tudják kezelni.

Amúgy én ezt nem szoktam méricskélni, hogy ki-hogy-mekkora férfi, mert szerintem nincs egy egységes mércéje. Kaptam már olyan visszajelzéseket, melyek szerint nagyon férfias az egyéniségem, mert van véleményem és ki tudok állni magamért meg stb, de ezt belülről nehéz megállapítani. Kérdező, számodra miben nyilvánul meg a férfiasság?

2013. febr. 1. 11:29
 23/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, te is beleestél a "tökéletes, férfias férfit akarok" hibába. Elárulom, nem fogsz ilyet találni, én nagyrészt annak vallom magam, de tudom, hogy vannak hibáim is, ahogy mindenkinek. Aki nem képes a hibáival elfogadni a másikat, az egyedül marad, mint a kisujja. Persze vannak határok, mindenkinél más.
2013. febr. 1. 12:16
 24/29 anonim ***** válasza:
De léteznek, csak ők a tökéletes nőt keresik, aki nem csak a tükör előtt van órákat, hanem főzni is tud.
2013. febr. 1. 15:39
 25/29 anonim ***** válasza:

Szerintem mind a két nem képviselőit igyekezek elcseszni.

Csak nézz meg egy reklámot: apuka nem tudja megszerelni a kocsit,kimegy anyuka, elküldi mosni az apukát, és amíg apuka kitereget,anyuka megjavítja a kocsit...

vagy a másik kedvenc: anyuka pihenget és apuka a gyerekekkel körbeugrálja, elvégez helyette mindent...

Ezek a reklámok mit sugallnak?A nő legyen a főnök,a férfit pedig el kell nőiesíteni minél előbb,irányíthatóvá tenni... mintha fel akarnák cserélni a szerepeket...

Nem azt mondom,hogy mindenkire igaz ez,mert nem szerencsére. De tényleg megfigyelhető..

Mondjuk logika van benne: ha nem tisztázottak a családban a szerepek, könnyen felborulhat az egyensúly,ami aztán váláshoz vezet --> magányos, elkeseredett embereket könnyebb irányítani,mint azokat,akik jó környezetben élnek,szilárd értékek közt,stb..

De ez persze csak az én véleményem :)

22/L

2013. febr. 10. 01:18
 26/29 anonim ***** válasza:

01:18

Pontosan, megy a népbutítás 1000rel.

Ám a "miért ilyenek a pasik?" kérdésre egyszerű a válasz, nem is kell olyan messzire menni az időben. Csak a háborúkig. Kit soroztak be? Az életerős férfiakat kik tudták hova kell lőni, bírták a felszerelést és az erőltetett menetet. Persze ezek java része ott maradt a háborúban. a nőkre hárult a ház körüli munka + a gyereknevelés is. A nő mégiscsak nő, és a gyerek előtt nincs férfi példa ki fát vág, vagy levadászik egy szarvast avagy megszerel valamit... Az életerős pasik meghaltak a háborúkban, itthon maradtak a bénák és teljesítményük legalján maradottak kiket nem soroztak be.. Mi ezeknek a leszármazottai vagyunk, tetszik vagy sem. És a rossz gén öröklődik tovább, ezt nem lehet kijavítani.

2013. febr. 10. 10:50
 27/29 anonim ***** válasza:

" Kit soroztak be? Az életerős férfiakat kik tudták hova kell lőni, bírták a felszerelést és az erőltetett menetet. Persze ezek java része ott maradt a háborúban."

Kiderült mennyire életerősek :D

Amúgy nem igaz amit írsz mert a háborús helyzetben mindenkit besoroznak pláne a korai időkben volt így.

2013. febr. 10. 10:56
 28/29 anonim ***** válasza:
Gimi is tele ilyen idióta "páwákkal"...szörnyű :D:D
2013. febr. 10. 17:44
 29/29 anonim ***** válasza:

10:56

Dehogy soroztak be mindenkit, a bicebócát ki a fegyverét se tudta rendesen megtartani azt nem sorozták be.

Te is megdöglöttél volna a háborúban lehetsz akármilyen maco. Főleg előnytelen helyzetben 4-5yx túlerővel szemben.

2013. febr. 11. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!