Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komolyan nincsenek már olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan nincsenek már olyan férfiak akik úgy is néznek ki és viselkednek, mintha azok lennének?

Figyelt kérdés
Tapasztalataim szerint egyre kevesebb az olyan férfi aki férfias volna. Vagy piperkőc, felnyírt hajú, szemöldökszedős gizda páva, vagy talpnyaló, zéró méltósággal rendelkező papucs, vagy pedig olyan aki úgy értelmezi a férfiasságot hogy igénytelen és bunkó. Alig találkoztam olyannal aki ne ilyen lett volna, és nem tizenévesekről beszélek hanem a húsz-harmincas korosztályról. Tudom hogy vissza lehetne dobni a labdát hogy de a nők azok meg ilyenek és olyanok, de nem erre vagyok kiváncsi hanem arra hogy miért van ez a jelenség.

2013. febr. 1. 00:09
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
na, megérkezett Mr. Alfahím is
2013. febr. 1. 01:26
 12/29 anonim ***** válasza:
Nem kéne annyit a médiával meg a "celebekkel" sztárocskákkal foglalkozni. Az egész világon ez megy, a csajok hisztis ribancok a férfiak meg kis búzacsírák, mert csak a divat a fontos. Utálok már emberek közé menni, mert mindenki csak játsza a menő Jani gyereket meg a ribancot. Mindenki ígér mindent, meg nyalizik de becsület kitartas nincs. A "baratok" is csak lehúzzák egymást. Ennyit az emerekről. (mielőtt valaki belekötne h velem van baj elmondom h vannak barátaim normális családi és anyagi háttér csak épp már a becsületet kiveszni látom az emberekből és nagyon meg kell válogatnom a barátaimat)
2013. febr. 1. 01:34
 13/29 anonim ***** válasza:

Köszi a látatlan kritikát, de nagyon meglepődnél ha ismernél :)

2013. febr. 1. 01:40
 14/29 anonim ***** válasza:

Attól függ kinek mi a férfias és ez sok mindentől függ.

Az adott korszaktól is Régen az volt a férfias ha totál bajszos vagy, meg a szűk farmer nagy burnya hajjal :DD. Most hol látsz bajszot 17-40 között? mert én nem nagyon...

Régen senki sem borotválta a nemi szervénél, ma már aligha van ilyen, mert annyira elterjedt. Aki nem borotválja azt mondják rá (legalábbis ahogy elnéztem), hogy igénytelen. Akkor ilyen alapon ők sem férfiasak? Ugyanez van a hónaljkutyánál is.

Nem értem egyeseknél mi a határ. Ha a hónaljt borotválja nem b*zis, de ha már a szemöldökéből szed hogy ne legyen olyan vastag az már az és nem férfias?

A mellszőrt is sokan borotválják, ha gizda az illető, ha gyúrós.

Nem lehet eldönteni mi a férfias már , mert stílusban is annyi fajta van hogy meg sem lehet számolni. Egyes lány ismerőseim a sportos izmos férfiakra buknak, míg mások azt mondják, hogy a kigyúrt férfiak undorítók és a vékonyabb kicsit félhosszú hajra buknak.

Te nem tudom milyet keresel, de biztos ott van valahol a szemed előtt a tömegben!

2013. febr. 1. 01:46
 15/29 anonim ***** válasza:
#13 szerintem akkor te is :D
2013. febr. 1. 02:20
 16/29 anonim ***** válasza:

Ebben biztos vagyok, mivel két mondatnál többet nem tudok rólad :) De nyugi, bírom a kritikát, nem haragszom ám meg Rád egy kis heccelésért :)

2013. febr. 1. 02:25
 17/29 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok bunko se ezek pava szerü valamik...de a csajok nem akarnak egy normalis pasit ,ezért együl vagyok ,biztos nem fogok hasonlitani a többi droidta.

27.f

2013. febr. 1. 03:11
 18/29 anonim ***** válasza:
A mai "nők" miért nem tudnak háztartást vezetni és sokuknak miért nincs normális mellmérete? Komolyan olyanok mint a fiúk.
2013. febr. 1. 04:56
 19/29 anonim ***** válasza:

Kérdező, én megértem a problémáidat:

1. Felbomlott a hagyományos családmodell. A fiúk előtt nincs minta arra, hogy hogyan kell a problémákat férfiként kezelni. Van, ahol már az apa előtt sem volt + a szülők rengeteget dolgoznak. (És ez alatt ne csak azt érts, hogy nincs édesapja, aki megmondja neki, hogy hogyan kell öltözködni, hanem nincs, akitől ellesheti az egészséges párkapcsolat fenntartásának a mintáját.)

2. Az emberek nagy része lelkileg sérült. Főleg 25-30 év környékén rengeteg az olyan, aki már kijött egy vagy több rossz párkapcsolatból, és ott nagy sebeket szerzett. Szerintem ez nagy hatással van sok ember életére. Ez részben azért is van, mert ma egy párkapcsolatot sokkal könnyebb "felmondani".

3. (És ebben nem vagyok biztos), de egy dilis verseny van ebben a világban. Sok barátomat látom, akinek "nem jött össze az élet", nem szereztek diplomát, nem lett jó párkapcsolatuk, nincs jó állásuk. Az ilyeneket csomóan másodrendű emberként tekintik, és sajnos ők is így néznek magukra.

Megoldás? Nem tudom.

27/F

2013. febr. 1. 08:26
 20/29 anonim ***** válasza:

Mert a tini lányoknak a fentebb leírt az ideál,és a fiúk felveszik ezt a viselkedést,és egész életükre ilyenek martadnak. A páwkra buknak a jobb csajok,a papucs a megalázások miatt lesz az,a bunkóság szintén divat.

Amúgy én már kiszedettem a szemöldököm kicsit,mert sokak szerint igénytelen,busa volt.Most már nem vagyok féri?

2013. febr. 1. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!