Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meglátja a facen, hogy nincsenek barátaim és nem ír nekem senki, akkor egy népszerű srácnak nem fogok tetszeni így?
No, az elsővel nem értek egyet, kicsit sem.
Attól, hogy a te képeidhez nem írnak annyian még nem biztos hogy nem illetek össze. És különben is ne máár!!! Egy sz@ros közösségi oldal alapján akarsz megítélni embereket?!
csak úgy gondolom, hogy a facen látszik, hogy kit mennyire szeretnek, kedvelnek, nálam meg senki.
ez visszataszító tud lenni, nem?
Akkor meg pláne jó, hogy nem ott töltöd a napodat
Priviben megírod a facedet?:)
fú, nekem bejött egy srác a suliból, természetesen a legmenőbb... ráírtam facen és még csak vissza se írt... (mert ugye kiírj,hogy látta) később derült ki ról, hogy kihasználja a lányokat a volt barátnőjét is csak lefektette aztán dobta, hogy neki más kell... Azóta örülök, hogy nem írt vissza :D
persze ez nem mindenkinél van így.Ő egy 17 éves srác, aki nem tud a menőségével betelni :P
csak ő nem rossz oldalról népszerű. mindenki szereti, nem használ ki senkit, akivel nem akar sokmindent, azt korrektül közli, stb ő úgy ismert, hogy jól néz ki, edz, ezért a hasonló srácok legjobb spanja, nagyon szociális, mindenki feloldódik körülötte, még egy csúnya lány is szépnek látja magát mellette, stb.
ő így népszerű. jó értelemben.
én meg ugye a szerencsétlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!