Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincsenek ilyen fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek ilyen fiatal tini lányok manapság?

Figyelt kérdés

Szomorúan tapasztalom, hogy a mai tini lányok, akik nekem bejönnek külsőre vagy el vannak szállva a külsejüktől vagy iszonyat bunkók, szívtelenek és egyéb rossz tulajdonságokkal rendelkeznek, amiket nem szeretnék leírni, mert nem szándékom a sértegetés, indulatkeltés, de mégis úgy hiányolom az olyan lányokat, akik természetesen szépek, bájosan, picik, törékenyek és szerények, kicsit talán még félénkek is, ugyanakkor érzelmesek, szeretetre vágynak és egy fiúra, aki törődne velük, olyan lányra, ki inkább érzelmes, odabújós, jószívű típus és nem azon van, hogy másoknak ártson és inkább békeszerető. Az is jó lenne, ha nem cigizne, mert úgy látom a mai lányok nagy érsze cigizik és hulla részegre issza magát rendszeresen.

A mai lányokban azt sem szeretem, hogy beszólogatósak és játsszák a keménylegényt, pedig lányként inkább törékenynek, gyengédnek és ártatlannak, védelemre szorulónak kéne lenniük vagy legalábbis engem azért taszítanak az ilyen egoista, nagyképű, öntelt lányok, mert nekem nem a nőiességet testesítik meg.

2013. jan. 4. 01:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
én például ilyen vagyok:) bár nem annyira törékeny, valahogy vigyázni is kell magamra..
2013. jan. 4. 01:51
 2/13 anonim válasza:
100%

te vagy az Pedómaci ?

én ilyen lány vagyok :)

2013. jan. 4. 01:55
 3/13 anonim ***** válasza:
69%
Majdnem minden lányból ki lehet hozni ezt a vonalat. Az általad leírt típus azért ritka, mert elevenen felfalnák az ilyen típusú lányokat, ha hagynák magukat. Szóval valahol egy ilyen beszólogatós lány mélyén rejtőznek.
2013. jan. 4. 01:57
 4/13 anonim ***** válasza:
74%

Tökéletesen jól megfogalmaztad kedves férfitársam.

Én is pont ugyanilyen lányt keresek. Akit lehet szeretni, nem csak dugni :P

2013. jan. 4. 02:05
 5/13 serial killer ***** válasza:
Én is csatlakoznék! :) 17F
2013. jan. 4. 02:16
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Vannak normális lányok, de te nagyon el vagy tájolva. Rossz helyen keresgélsz!
2013. jan. 4. 04:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Amilyen elvárásokat Te írtál, az nem a tini lányokra jellemzőek, a koruknál fogva. A Te elvárásaid már legalább 18 -20 éves korban jellemzőek a lányokra. A tinik még csak most ismerkednek az élettel, teli vannak kíváncsiságokkal, kérdésekkel, amit jó esetben a szüleiktől de általában a barátnőiktől kapnak. Testileg sokkal fejlettebbek, mint a hasonló korú fiúk, és ezért a 20 év körüli fiúk próbálnak rájuk hajtani, és akkor szembesülnek vele, hogy gondolkodásmódban bizony még gyerekek. Nagyok az elvárások velük szemben. Ha meg velük egykorúak próbálkoznak, akkor meg az a probléma, hogy azok a srácok meg túl éretlenek hozzájuk képest.

De azt érzékelem a kérdésedből, hogy még Te is éretlen vagy a kapcsolatra, ha ezeket a dolgokat nem ismered fel.

A tinik még gyerekek, bár ezt Ők már nem hiszik el magukról. Pár éve még én is ilyen voltam és Csak a hülyéskedés ment az osztályba, meg hogy ki kibe szerelmes, pedig a szerelemről gőzünk sem volt . Ezt csak később ismeri meg az ember lánya. De az ember fiának, ha még ráadásul idősebb is, ezt fel kellene ismernie.

2013. jan. 4. 10:02
 8/13 anonim ***** válasza:

Az utolsónak nagyon igaza van.

Kérdésedre válaszolva, nekem vannak ilyen barátnőim, nem is egy, akiknek nem a pia, a cigi és a féktelen pasizás az életcéljuk. Ha csak ilyeneket látsz mostanában, vagy rossz helyen keresgélsz, vagy nem próbálod megismerni egyik lányt sem mélyebben. Például én is szeretetre vágyó szeretni tudó, érzékeny lány vagyok belül, de nem feltétlenül akarom azt sugározni magamból, hogy védtelen és félénk vagyok. Valahogy érvényesülni is kell a suliban, a mindennapokban, kell egy kis egészséges önbizalom és talpraesettség, de ez nem jelenti azt,hogy nagyszájú és öntelt lennék. Azzal, akit közel engedek magamhoz, odaadó és hűséges vagyok, de próbálok vigyázni magamra érzelmileg , mert ha túl szerénynek és törékenynek tűnnék, talán észre sem vennének.

Igazából ez emberfüggő, nem lehet minden lány egyforma, ezt azért beláthatod.

19/L

2013. jan. 4. 13:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Érdekes, mert én ilyen vagyok, és pont ezért nem kellek senkinek... :-S
2013. jan. 4. 13:32
 10/13 anonim válasza:
Körülöttem is olyanok vannak mint amiket te itt szépen leírtál... :/ 20/F
2013. jan. 4. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!