Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádom a fiatal tini lányokat huszonéves létemre, miért kell ezért lepedofilozni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 31. 16:21
1/20 anonim válasza:
Ez nem baj szerintem :)
de mondjuk 14+ legyen :D
2/20 anonim válasza:
szia fiatal tinilány vagyok és bukom az idősebbekre és bőven 14 plusszos vagyok:D kor?:) kép?:)
3/20 anonim válasza:
jaja 14 fölött a lányok már felnőtt nőnek néznek ki de jogilag még gyerekek...szóval én a helyedben a saját korcsoportomban maradnék.
4/20 A.Romanov válasza:
20 éves létemre én is vonzódom hozzájuk, alap hogy 14+ legyen :)
5/20 anonim válasza:
Pedig minél fiatalab anál szeb 14 től legeális ha a csaj is bene van másal ne foglalkoz mindenki vonzódik hozájuk csak sokan elitélik sajnos .
6/20 anonim válasza:
A friss hús, sosem jön rosszul!
7/20 anonim válasza:
Mert ez egy nem egészen normális dolog. Csak a testük tetszik, nem a személyiségük, mivel az még nem kiforrott, ráadásul gyerekes is. Nincs ebben semmi rossz, ha egy vele egykorúval van, de egy huszon éves mit kezd egy gyerekkel azon kívül, hogy megd/gja? Mert hogy beszélgetni vele, és értelmes programokat szervezni nem lehet, az is biztos. 10 év korkülönbség még nem gond, de csak akkor ha mindkét fél húszon felül van.
8/20 anonim válasza:
Szerintem ezzel nincs semmi baj. 16L
9/20 anonim válasza:
ma 16:34
Tizenhat éves kortól lehet csak benne, úgyhogy a tizennégyet még a bíróság is elítéli. Remélem téged is.
10/20 anonim válasza:
Ha a kb. 12 év feletti, serdülő lányok tetszenek, az nem pedofília, hanem ephebofília. A pedofil konkrétan a kisgyerekeket szereti.
A másik az, hogy ha nem akarod, hogy megszóljanak, akkor ne híreszteld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!