Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Imádom a fiatal tini lányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádom a fiatal tini lányokat huszonéves létemre, miért kell ezért lepedofilozni?

Figyelt kérdés
2012. okt. 31. 16:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
30%
16 év alat amarikába tilos magyarországon 14évestől lehet ne néz anyi amereikai filmet nem minden országra érvényes ami benük van
2012. okt. 31. 17:59
 12/20 anonim ***** válasza:
Warning, perv alert!
2012. okt. 31. 18:43
 13/20 anonim ***** válasza:
nekem is tetszenek 20 évesen a 15-16 éves lányok :)
2012. okt. 31. 20:21
 14/20 anonim ***** válasza:

Én az ilyen kapcsolatoknál mind2 személyeket írtanám.

Szánalmasak vagytok!

Gyökerek...

2012. nov. 1. 02:40
 15/20 anonim ***** válasza:
Na igen az mondja de beteg aki ijen szex kapcsit alakit ki . Aki kinyárná őkt nos meik betegeb akik őnszántukbó kurnak vagy aki ezért ketősgyilkoságot rendez XD :P
2012. nov. 1. 07:03
 16/20 anonim ***** válasza:

@tegnap 17:59

Nem ártana neked egy helyesírási szótár. Hírekből tudom, hogy tizenhat és színvonal altti filmeket nézhetsz, ha ilyenek vannak bennük, mert én még egy ilyen filmmel nem találkoztam, pedig sokat láttam. Elég gyökér lehetsz, hogy egyből azt hiszed nem tudom hogy más az Államok, mint Magyaroszág.

2012. nov. 1. 19:34
 17/20 anonim ***** válasza:
márpedig nagyon úgynézki nemtudod...
2013. jan. 25. 01:38
 18/20 anonim válasza:
Sokan vagdalóznak a pedofil kifejezéssel amiről azt sem tudják mi az.Egyébként tárgyi tévedésben van aki 16 éves kortól tartja legálisnak a szexet.14-ik életévét betöltött személy /mindkét nem/ szabadon létesíthet szexuális kapcsolatot.A legszebbek és kívánatosak a nők 15-19 éve koruk között.Középkorban ebben a korban már szültek.Nekem az sem kiábrándító ha egy 15 éves csaj egy 40-es érett pasival van.Hogy a többi impotens-t ez zavarja az meg kit érdekel.Magam is szívesen kúrnék 15 éves puncit.
2013. márc. 11. 14:25
 19/20 anonim válasza:
Utolsó: az nem kapcsolat. A 15 éves részéről apa-komplexus, a 40-es pedig csak egy befolyásolható testet akar.
2016. jún. 18. 09:36
 20/20 anonim válasza:
A 7.válaszolónak annyit irnék, hogy nem kor függő az érettség. És aki fel tette a kérdést, annak mondanám hogy khm.. Inkább ne csináld, énis utálom ha felnőttek bámulnak, vagy undoritó perverzen viselkednek velem, mert szép és fiatal vagyok:)
2021. jún. 9. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!