Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak férfiaknak: nektek mi a véleményetek a mai fiatal MAGYAR lányokról? (17-huszonéves korosztály)
Az a baj, hogy a legtöbb pózer, plázapics4 vagy esetleg szimplán vihogós idióta, aki mindenkit lenéz. Nagyon kevés olyan lány van, aki szép is, e mellett meg van a magához való esze. Mostani 17-20 évesek még el-el mennek, az igazi probléma a gyerekekkel van, hogy minden áron dugni akarnak orrba-szájjba, holott nem tudnak semmit.
19/F
90%-ukat lenézem, megvetem. Kb. ez a véleményem róluk. Bocs, de a 90%-uk kb. 25 év alatt k.rva, kis debil gyökér, kb. nulla értelmes gondolattal. Volt már idősebb barátnőm, ezért tudom mit beszélek. Amelyik meg ebben a korosztályban nem k.rva és normális, na az meg bányarém (kivételnek tisztelet de én még olyannal nem találkoztam).
21/f
Oké, én lány vagyok, de pont tegnap beszélgettünk arról barátnőmmel, hogy mekkora különbség van egy-egy korosztályon belül is.
Én például annak ellenére, hogy 17 éves vagyok, elszörnyedek azon, hogy milyen a mai fiatalság. Oké, én sem vagyok szent, senki nem az, de azért szörnyű, hogy 13-14 évesen olyan képeket tesznek fel a közösségi oldalakra, amiken szinte semmi nem takarja a testüket. Ez lehet álszenten hangzik egy 17 éves csajtól, de egyszerűen kiakasztó és undorító, hogy hová fajulnak azok a gyerekek... nem, még csak nem is csajok, gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!