Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak férfiaknak: nektek mi a véleményetek a mai fiatal MAGYAR lányokról? (17-huszonéves korosztály)
Figyelt kérdés
2009. szept. 26. 14:25
11/14 anonim válasza:
Az itt elhangzott vádakat kikérem magamnak!! Most lettem 17 éves (lány), nem volt még barátom, egy ideig nem is akarok, normálisan öltözködöm, szerintem koromhoz képest intelligens vagyok és érett és nem a pasikkal és a plázákkal foglalkozom hanem a tanulással h legyen jövőm! Tudom ritka állatfaj vagyok, de azért ilyen is létezik. Szóval nem kéne ennyire általánosítani. Meg ott van az a rész is h a lányok nagytöbbsége nem lenne olyan amilyen, ha normális szülők állnának mögöttük. Remélem h ti srácok akik itt írogattok felelősségteljes apák lesztek és nem olyan lányokat neveltek majd mint akikről itt szó van.
12/14 anonim válasza:
18 éves lány vagyok. Most végeztem gimiben. Én azt tudom mondani, hogy mind a fiúk, mind a lányok elég felszínesek és ostobák voltak. A mi baráti társaságunk kis szubkultúraként működött és csak egy fiú volt benne. A többiek szerintem mind vicces, értelmes lányok voltak és csak egyikőjükre mondanám azt, hogy csúnyácska volt és volt kifejezetten szép is. Mondjuk nekünk annyira rossz volt a közösségünk, hogy sok szenvedés után olyan ellenállás keletkezett bennünk, hogy bevállaltuk, hogy nem akarunk úgy élni, mint a többiek. De addig, amíg ide eljutottunk, mi is csináltunk hülyeségeket, meg akartunk felelni. Az a baj, hogy amikor látsz pi.csa társaságot, akkor egyáltalán nem mindenki az ott, csak azokra, akik jók lehetnének, senki sincs jó hatással, nem találják meg egymást, nincs partnere az értelmes emberi létben. Akár még többségben is lehetnek az értelmesek, a hülyék önbizalma a kamaszokat akkor is megrémíti és nincs elég bátorságuk ahhoz, hogy bevállalják, hogy ilyen áron nem akarnak menők lenni. Ugye megszűnt a hagyományos értékrend és ebben a korban a primitíveknek alapvető előnyük van, azokkal szemben, akiknek van annyi intelligenciája, hogy bizonytalanok legyenek. Lehet valami abban, amit a srác ír, hogy 24 év felett megnő az intelligens nők száma. TErmészetesen ezek az emberek nem agyváltáson mentek keresztül, egyszerűen eljutottak addig, hogy felvállalják magukat. A legnagyobb plázapi.csának látszó lányról is kiderülhet, hogy csak meg akar felelni, amúgy nem teljesen káó. Ezt tapasztalatból mondom. Jahh meg a szülők is tényleg fontosak, az alapértékrend kialakításában, csak egy kamasznak fontos, hogy azt érezze, van saját élete és nem egy gyerek már. Viszont sajna csak az történik általában, hogy a (jó) szülőktől hozott értékrendet helyettesíti valami sokkal rosszabbal, viszont felnőttebbnek érzik magukat ettől.
13/14 anonim válasza:
sztem fiúk , lányok kezdenek undokok és gorombák lenn egyaránt. És a flegma állatfaj is terjed...
14/14 anonim válasza:
Én 15 éves lány vagyok, de erről a témáról sokat tudnék mesélni... Mivel egy előkelőbb gimnáziumba járok, ezért körülöttem nemigen vannak kifejezetten hülyék, csak buták, már ha értitek, hogy mire gondolok.
Szóval néhányan megállapítottuk, hogy az iskolában minél lejjebbi évfolyamokba mész, annál hülyébbeket és bunkóbbakat találsz. Egy fajta határvonalnak mondhatjuk magunkat, mert mi még megadjuk a tiszteletet a nálunk idősebbeknek, de a nálunk lentebb járók már abszolúte nem (6 osztályos gimibe járok, tehát 3 évfolyam is van alattam).
Hogy ez miért, azt nem tudom... De ez tény (legalábbis a mi iskolánkon belül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!