Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet még valahol olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még valahol olyan lányokat találni (15-17 évesek), akik kicsit érettebbek, és nem úgy viselkednek mint egy 10 éves, akik nem járnak minden hétvégén bulizni, és nem isznak többet mint egy fiú (alkoholt), és nem ezt a mai modern zenét szeretik?

Figyelt kérdés
Annyira romlott világban élünk, szerintem már nem is nagyon lehet normális lányokat találni. :S
2013. jan. 2. 19:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Nem lehet. Mégis milyen érettséget vársz el fiatal tinédzserektől?
2013. jan. 2. 19:12
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen vannak, de tényleg kevesen mert ők általában "begubóznak" és nehéz őket megtalálni. De mért zavar az téged ha szeretik a mai modern zenét?

17/L

2013. jan. 2. 19:13
 3/22 anonim ***** válasza:
0.1%uk sztem biztos ilyen:D mint ahogy fiúban is van olyan mint én:) nem voltam még részeg, nemcigizem, én se járok bulizni.. a mai modern zenét nem értem, mire gondolsz? én nem szeretem az olyanokat amiben káromkodnak pl.. meg pl lady gaga .... ilyeneket nem, de azért vannak mai zenék, sok olyan ami tetszik. nem tudom, a zenei ízlés hogy jön ide:D na de tuti vannak ilyenek lányban is, egy kevés:)
2013. jan. 2. 19:14
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
apácazárda?
2013. jan. 2. 19:14
 5/22 A kérdező kommentje:
Legalább annyit, hogy normálisan viselkedjenek. Meg azt mondják a lányok elvileg előbb érnek, hát nem tapasztalom. Én 17 éves vagyok fiú, és annyira reménytelennek találom a helyzetem. :S
2013. jan. 2. 19:15
 6/22 A kérdező kommentje:
A modern zene mellett azokra gondolok amelyek a discoban szólnak, azért zavar mert abban semmi művészi nincs. De végülis a zene még annyira nem is fontos hanem az előző kettő. :D
2013. jan. 2. 19:17
 7/22 anonim válasza:
Szerintem én nagyjából ilyen vagyok, legalábbis nem szoktam se inni, se diszkóba járni és nem gondolom, hogy egy 10 éves értelmi szintjén vagyok..
2013. jan. 2. 19:20
 8/22 zsófi :)) válasza:

Már miért ne lehetne? Ezek az agyatlan pi**ák ugyan szaporodnak, de vannak még normális lányok...

én pl rockot és rappet hallgatok

És most figyelj, be nem tenném a lábam egy nyomorogjunk 100an 2 négyzetméteren, igyuk le magunkat, és ugráljunk gépzenére buliba. Csak és kizárólak haverokkal "bulizok " és azt is valakinél, vagy épp nálunk.

2013. jan. 2. 19:22
 9/22 A kérdező kommentje:
Amúgy én sem cigizek, még sohasem rúgtam be(nem is fogok), imádok sportolni, a tenisz a mindenem. :D
2013. jan. 2. 19:24
 10/22 anonim ***** válasza:
84%

a)Mert aki mai zenét hallgat, az romlott.

b)Lehet még olyan fiúkat találni (17-18 évesek), akik a koruk alapján elvárható érettséggel rendelkeznek, és nem úgy viselkednek, mint egy 10 éves, nem a neten siránkoznak, amiért nincs barátnőjük, privik tömkelegében reménykedve, és nem a zenei ízlés alapján ítélik meg az embereket? - Elszemélytelenedő világban élünk, szerintem már nem is nagyon lehet normális fiúkat találni. 17/L (szerencse, hogy nem is akarok semmilyet)

2013. jan. 2. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!