Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még valahol olyan lányokat találni (15-17 évesek), akik kicsit érettebbek, és nem úgy viselkednek mint egy 10 éves, akik nem járnak minden hétvégén bulizni, és nem isznak többet mint egy fiú (alkoholt), és nem ezt a mai modern zenét szeretik?
10es, ha rám céloztál ezzel akkor te sem vagy valamit érett: :D
Én nem siránkozok, csak feltettem egy kérdést. :D Nem mondtam hogy romlott az aki a mai zenét szereti. :D Nem várok privát üzeneteket. :D
Képtelenség, hogy ne legyenek ilyen lányok, csak te nem találtál még egyet sem, vagy csak észre sem vetted. Amúgy sincs mindenkinek a homlokára írva, hogy milyen és miket csinál. És elég sok olyan lány van, aki nem viselkedik úgy mint egy éretlen 10 éves.
Egyébként szerintem te nem a mai zenékre célzol, hanem a tucatzenékre, mert a mai világban is csinálnak olyan zenét aminek értéke is van. És azt is elhiheted, hogy nem minden lány issza le magát minden buli alkalmával a sárga földig. Szerintem rossz helyen keresgélsz vagy rosszul:O
En 17 eves csaj vagyok a felnottek szerint joval eretebb vagyok a koromhoz kepest.Sokan nem szeretnek a kortarsaim kozul ez miatt mert mashogy fogom fel a dolgokat.Mondjuk a barataim is inkabb idosebbek mindig is azok voltak.Nem szoktam jarni bulizni, nem iszok alkoholt nem kavezok es nem dohanyzok.Inkabb a muveszetek vonzanak engem.Zeneben minden evo vagyok.
Te hova valosi vagy kedves kerdezo?
Én például érett fajta vagyok..
15/L
15 évesen még senki sem érett,Egy lány onnantól lesz érett amikor már nem jár csoportokban vihogva, nem pózol csücsörítve, és nem mondja azt hogy neki minimum 5 évvel idősebb pasi kell mert a korban hozzá illők éretlenek,Amikor már nem lesz szerelmes minden sztárba,és végre leszáll a földre akkor meglátja a valóságot! De ez sajnos későn következik be,18 év felett általában.Én már 16 évesen nem tudtam nagyon elviselni az osztálytársaimat ,mert nem lehetett komolyan viselkedni köztük,teljesen kiközösítettek, néhány ember kivételével, aztán amikor ők is idősebbek lettek megváltoztak, mondjuk még akkor is egy 10 éves szintjén voltak agyilag, de már látszódott valami remény arra hogy nem lesznek ilyenek örökké :D
Már elegem van abból hogy az összes kiscsajnak egy nálam sokkal idősebb barátja van mert én "nem vagyok még elég érett"-->na velük nem érdemes foglalkozni, még a rózsaszín ködben élnek.Nekem viszont azok a 15-- éves kislányok nem kellenek, mert ugye másnak nem kellenék...hogy a kérdésre is válaszoljak: Nem, nem lehet érett lányt találni ebben a korosztályban,ahhoz még várni kell pár évet.
A zenéről meg annyit hogy mindenki azt hallgat amit szeret,legyen az akármilyen stílus, Amíg nem SP-t meg hozzá hasonló szemetet hallgat addig nincs gond :D
am meg lehet normális érettebb lányokat is találni, csak őket nem a partyribancok társaságában kell keresni!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!