Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkednek így velem a fiúk?
Igazából sehogy sem viselkednek velem, nem értem miért.
Nem vagyok ronda, buta és goromba sem, mégsem érdeklődött még utánam soha senki. Én már többször kezdeményeztem, de vagy nem esett le nekik, de egyszerűen ridegen hagyja őket.
Nem kell félreérteni, még csak barátot sem szeretnék, de azért elég furcsa, hogy ennyire nem érdeklek senkit.
Szerintetek mi ennek az oka? Fiúk, nektek van hasonló ismerősötök? Miért viselkednétek így (sehogy...) egy lánnyal?
Tennék fel képet, de éppen az imént említett ok miatt nem fogok.
Azért annyira nem vagyok szép, hogy ez lenne a baj, de nem vagyok rosszabb mint bárki más.
Általában ha túl szép egy lány akkor nem mernek hozzá közeledni mert úgy gondolják kevesek lesznek hozzá, úgyhogy kerüld a sminket, és legyél kócos:D
Az sokat segít, manapság meg a legtöbb srác ahhoz is nyúl, hogy leszólítson egy csajt, szóval nyugodtan kezdeményezhetsz te is, úgy sokkal előbb eléred a célod
Beszédesnek kell lenni velük és könnyebben oldódnak majd.
21f
Hát akit ilyen helyen ismernék meg, azzal inkább nem akarnék mélyebb kapcsolatba kerülni, nem ok nélkül nem járok ilyen helyekre.
De nem hinném, hogy ilyen mélyre kéne menni, más lányokkal bárhol szimpatizál, jópofiznak a fiúk, én ennyit sem kapok.
És ez kicsit rosszul esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!