Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkednek így velem? Bővebben lenn.
Volt párommal 3 éve szakítottunk, elég botrányos körülmények közt.Megcsalt,plussz tartozik is nekem nem kevés összeggel, amit nem akar visszaadni.
A családja ennek ellenére mellém állt akkor,ma pedig már mindenki ellenséges velem!Nagyon jó kapcsolatban voltam az anyukájával is,nekem adott igazat, ma meg már a telefont se veszi fel,ellenséges lett.Miért van ez így?Nem én voltam a hunyó!!Miért bánnak igy velem?Mit tegyek?
14:19
ezt kifejtenéd?:)
Első válaszolónak:
Igazad van, le kéne sz..nom az egész bandát,csak az a baj, nagyon megszerettem őket,idősek, kedvesek voltak..de csak voltak.Elég gáz, ha vki ennyire befolyásolható!
14:22
lehet, hogy igy van,de nem engednek be a lakásba!!meg is mondták, plussz a pénzről nincsen pair irva,igy nem sok esélyem van,de nem hagyom!
14:25
sajnos tudom:((de akkor se fogom hagyni, pláne ha ilyen görény volt velem..én jószándékú voltam, segitettem neki, amikor sz..ban volt,támogattam.A gáz az, hogy 200 kmre lakunk,nem tudom elkapni:)pedig megérdemelné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!