Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszíntén minek próbálkozzon a lányoknál egy olyan srác, aki nem kifejezetten helyes? 25/F
Nem sajnáltatni akarom magam csak reaálisan látni a helyzetet.
Az átlagos lányokról beszélek, nem a szép lányokról!!!
Nekem nem kell szép barátnő!!
hogy miért érdemes próbálkoznod?
azért mert a kinézet nem minden.
"Ha helyes vagyok az baj?"
A hülyeség a baj!! Meg a szövegértési képtelenség. Lehetsz akármilyen helyes ezek nélkül le leszel tojva...
Ha elolvastad volna érthetően a topic címét(tudom egyesek képességeit erősen meghaladja e tevékenység) akkor tudnád, hogy NEM A HELYES PASIKRÓL VAN SZÓ és nem fárasztanál itt senkit idióta kérdésekkel!
Hogy miért próbálkozz?
Miért ne? Legalább tudod magadról, hogy te megtetted férfi kötelességed és kezdeményeztél.
"Próbálkozni" vagy "bepróbálkozni" lúzerek szoktak. Nem próbálkozni kell, hanem határozottan és férfias módon kommunikálni lányokkal, és kialakulnak a dolgok előbb-utóbb, ha már megvan a kellő tapasztalat és tudás.
Másrészt mindenkinek más jön be, a külső is csak hozzáállás kérdése, ha egy srácnak csúnya az arca, de magabiztos, domináns és határozott, akkor max. azt mondják rá majd a nők, hogy "karakteres" vagy "sármos" (lásd sok férfi szexszimbólum).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!