Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most hogy válság van, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogy válság van, miért lettek bolondak a csajok?

Figyelt kérdés
Sok jóbarátom is most szakított a barátnőjével, feleségével 4-6-8 évek után. Köztük én is. Nem tudják mostanában a nők mit akarnak, ha meg éppen tudják akkor másnap más valamit akarnak.
2013. jan. 25. 00:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

a válság következménye a pénztelenség.

a bulákba meg bele van kódolva hogy BABA BABA BABA

mint egy sziréna, úgy vijjog a fejükben, mégha tagadják is.

ösztönök.

rettegnek hogy nem lesz ki tartsa őket ha szülnek + a kölykükkel, látják hogy munkának se híre se pora, vagy ilyen 47 ezrekkel törlik ki az ember v@lagát ami semmire nem elég.

így kétségbeesetten, lehetőleg még 30 éves koruk előtt keresik azt a pénzes pasit, aki emellett hűnek, megbízhatónak tűnik.

le fognak pontozni, de így van, ezért őrülnek meg a csajok

a bizonytalan jövő miatt

2013. jan. 25. 00:39
 12/20 anonim ***** válasza:

Csak magamra ismertem... Mindig eltervezek valamit, minden erőmmel azon vagyok, és mire megvalósítom, rájövök, hogy már nem azt akarom...:S

7. voltam.

2013. jan. 25. 00:40
 13/20 A kérdező kommentje:
11-es hasonlóra gondoltam én is.
2013. jan. 25. 00:43
 14/20 anonim ***** válasza:
nekem sose volt csajom, de ma éreztem valami mást :D
2013. jan. 25. 00:49
 15/20 anonim ***** válasza:

11: Nem őrült meg senki. Csak már könnyebben szakítanak a nők, mint régen és most, ennél a kérdésnél összepontosult. Különben körülöttem pont azok a párok maradtak együtt, ahol csóró a srác (de nagyon helyes és normális!).

A pénzmániás nők váltogatják folyamatosan a pasikat, de ott nincs szerelem, gyereket se nagyon akar. Akiknek száma ezen kívül még szaporodik, a válság ellenére, a gyereket egyedül akaró nők. De őket végképp nem érdekli, mennyi pénze van a fickónak.

2013. jan. 25. 00:52
 16/20 anonim ***** válasza:

Ja igen, hogy rögtön megcáfoljalak még egyszer, 11. Tényleg sok nőre mondják errefelé, hogy "megbolondult". Az idősebb nők. De nem ezért. Pont a minap volt egy eset, már nem az első. És a lány közel nem tizenéves már! Összeállt egy nála fiatalabb babaarcú sráccal, érte hagyta ott az anyja szerint "jó partit" de a srácnak nincs semmije. A lány, egy igazi szépség, okos, művelt- oda akarja fogadni ezt a fiút a lakásába.

Az idősebb nők általában nem értik az ilyesmit.

2013. jan. 25. 00:55
 17/20 anonim ***** válasza:
PÉNZT, mégis mi mást akarnának?.....
2013. jan. 25. 01:15
 18/20 anonim ***** válasza:

Pontosan régen nem szakítottak, amikor nem volt pénzük. Akkor akartak pénzt. De tessék, okuljatok:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__38..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__38..

2013. jan. 25. 01:29
 19/20 anonim ***** válasza:
Mindig is azok voltak, és párt is rosszul választanak.
2013. jan. 25. 12:45
 20/20 anonim ***** válasza:

Én nem kötekedni akarok, de bárkit választanak a többi panaszkodik. Csak itt az oldalon is, de a való életben még jobban. A vékony panaszkodik a kigyúrtra, a kigyúrt a kis b.zis külsejűre aki 50 kiló, a csóró a pénzesre, a pénzes meg a bolond csajokra, hogy azok inkább együtt buszoznak valami kis senkivel, minthogy vele mennének a BMW-vel.

Holott, szerintem valami más probléma van ilyenkor... az illetővel, aki a többire fujjog...

2013. jan. 25. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!