Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogy válság van, miért lettek bolondak a csajok?
a válság következménye a pénztelenség.
a bulákba meg bele van kódolva hogy BABA BABA BABA
mint egy sziréna, úgy vijjog a fejükben, mégha tagadják is.
ösztönök.
rettegnek hogy nem lesz ki tartsa őket ha szülnek + a kölykükkel, látják hogy munkának se híre se pora, vagy ilyen 47 ezrekkel törlik ki az ember v@lagát ami semmire nem elég.
így kétségbeesetten, lehetőleg még 30 éves koruk előtt keresik azt a pénzes pasit, aki emellett hűnek, megbízhatónak tűnik.
le fognak pontozni, de így van, ezért őrülnek meg a csajok
a bizonytalan jövő miatt
Csak magamra ismertem... Mindig eltervezek valamit, minden erőmmel azon vagyok, és mire megvalósítom, rájövök, hogy már nem azt akarom...:S
7. voltam.
11: Nem őrült meg senki. Csak már könnyebben szakítanak a nők, mint régen és most, ennél a kérdésnél összepontosult. Különben körülöttem pont azok a párok maradtak együtt, ahol csóró a srác (de nagyon helyes és normális!).
A pénzmániás nők váltogatják folyamatosan a pasikat, de ott nincs szerelem, gyereket se nagyon akar. Akiknek száma ezen kívül még szaporodik, a válság ellenére, a gyereket egyedül akaró nők. De őket végképp nem érdekli, mennyi pénze van a fickónak.
Ja igen, hogy rögtön megcáfoljalak még egyszer, 11. Tényleg sok nőre mondják errefelé, hogy "megbolondult". Az idősebb nők. De nem ezért. Pont a minap volt egy eset, már nem az első. És a lány közel nem tizenéves már! Összeállt egy nála fiatalabb babaarcú sráccal, érte hagyta ott az anyja szerint "jó partit" de a srácnak nincs semmije. A lány, egy igazi szépség, okos, művelt- oda akarja fogadni ezt a fiút a lakásába.
Az idősebb nők általában nem értik az ilyesmit.
Pontosan régen nem szakítottak, amikor nem volt pénzük. Akkor akartak pénzt. De tessék, okuljatok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__38..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__38..
Én nem kötekedni akarok, de bárkit választanak a többi panaszkodik. Csak itt az oldalon is, de a való életben még jobban. A vékony panaszkodik a kigyúrtra, a kigyúrt a kis b.zis külsejűre aki 50 kiló, a csóró a pénzesre, a pénzes meg a bolond csajokra, hogy azok inkább együtt buszoznak valami kis senkivel, minthogy vele mennének a BMW-vel.
Holott, szerintem valami más probléma van ilyenkor... az illetővel, aki a többire fujjog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!