Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy teljesen beképzelt nőnek, , összetörni" az egóját?
Figyelt kérdés
Mert biztos lehet valahogy.2013. jan. 24. 23:20
71/76 A kérdező kommentje:
,,Hogy nekem sikerül figyelmen kívül hagyni az ilyen embereket? Vagy akár a másikat, aki nem erkölcsös? Hülyeség az az állításod, hogy nem lehet figyelmen kívül hagyni őket. Én kb. leszarom, hogy ki, mikor, hol és kivel mit csinál, mert engem nem érint és nincs is közöm hozzá, ennyi."
Ez a gond,itt kezdődik a baj,azért tartunk itt mert az emberek ennyire leszarják egymást.
2013. febr. 3. 13:39
72/76 anonim válasza:
Csak nekem tűnik elfogultnak a kérdés? nem csak rosszindulatú, de még ki sem fejtett, hogy milyen különösebb okod van arra, hogy összetörd valakinek az "egoját" akinek talán semmi köze hozzád. Pl. a kérdésről eszembe juthat egy öntudatos nő, aki lesz*r téged, és te úgy fogod fel, hogy milyen beképzelt és ez esetben szerintem veled lenne a baj, és az elszánt válaszolók itt osztogassák a bölcsességeiket, hisz rosszindulatból sosem lehet elég egy embernek.
73/76 A kérdező kommentje:
Minek kéne megindokolnom bármit is?Semmi közöd hozzá!
2013. febr. 8. 13:35
75/76 hyatt válasza:
Ismerd meg,
érd el hogy megbízzon benned és kiadja a valódi önmagát neked,
áruld el, hagyd el és teregesd ki a titkait,
tedd ezt akkor amikor úgy érzi te vagy neki a biztos pont és melletted igazán boldog lehet végre.
A lényeg persze, hogy próbálj meg reggel még a tükörbe nézni anélkül, hogy szembeköpnéd magad :D Sok sikert hozzá.
76/76 anonim válasza:
csald meg egy fél éven keresztül legalább két csajjal, azután meg valld be neki, hogy azért csináltad, mert ő kevés volt emberileg is, meg a szexben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!