Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy teljesen beképzelt nőnek, , összetörni" az egóját?
Hát részben igazad van,de sajnos nem csak a férfiak hibája (övék is persze),de ez sokkal inkább az ilyen nőké.
Amúgy a felsoroltak közül egyik sem.
Sok nő egyébként (szintén) azért lesz "érzéketlen ribi", mert már túl van egy sor csalódáson, amit meg a ribi férfiak követtek el vele. Nem vették észre, legfeljebb szexre kellett, megcsalták, becsapták, kihasználták, vagy szürke kisegérnek nézték.
A dolog kétoldalú. Ha pont ilyen lányról van szó, csak simán megtanulta, hogy tud érvényesülni, hogy érheti el, hogy ne tegyék tönkre...
Akkor melyik?
És hogy hogy az ilyen nők hibája? Leteperik a férfiakat? Na ne! A férfi simán megtehetné, ahogy egy nő is, hogy nem foglalkozik valakivel, ha nem akar.
Ne érts félre, én alapból nem szeretek másokat hibáztatni. Mindig önmagamban keresem a hibát először. Át tudtak verni? Hülye voltam. Magamon kell változtatnom. Remélem érted. Soha nem mondanám, hogy a másik nem a hibás.
Megtették velem, mert meg tudták. Mert gyenge voltam. Nekem kell erősödni, ennyi.
Így akarod a normális csajokat segíteni?
Még mindig nem értelek.
A normális csajoknak nem lesz jobb attól, ha jobb híján foglalkoznak velük.
A férfiaknak sem lesz jobb, ha jobb híján foglalkoznak a "normális" csajokkal.
Sok férfi épp úgy ki fogja használni, be fogja csapni, meg fogja csalni őket. És újra elkezdenek ilyen érzéketlen, flegma nővé válni.
46. Aki leteperi a férfiakat, épp olyan nemi erőszakoló, mint fordított esetben. Fel lehetne jelenteni. Hallottam én is, hogy leitatta a fiút és megerőszakolta. A srácot elhagyta a barátnője, mert azt hitte, ő is akarta. + sokk érte, mert hiába szép elképzelni, a valóságban sokkoló lehet az ilyesmi!
De a férfiaknak meg nem kellene olyasmivel viccelődni, hogy "de jó lenne, ha megerőszakolna egy nő, ha leteperne!" (a bdsm például más lapra tartozik, ott a párjával csinálja és meg van beszélve).
Ha én mondok valamit, számítsak rá, hogy vad idegen, esetleg nekem nem tetsző egyének is feljogosítva érzik majd magukat rá és úgy fogják fel, hogy hát én ebben biztos benne vagyok, örülök neki, erre vágyom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!