Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy teljesen beképzelt nőnek, , összetörni" az egóját?
gondolom pasi vagy.
egy módon lehet. nem ilyen "lefektetem azt elhagyom" - mert ezek a csajok nem úgy kezdenek egy kapcsolatba hogy halálosan bele vannak esve a pasiba hanem pont úgy hogy "na talán lesz belőle egy jó numera".
Olyanok mint a rosszfiúk nőben.
Ezért elő kell adni az érdekes, kiszámíthatatlan pasit, magadba kell zúgatni és ha már jó szerelmes és ki is mutatja, akkor kell jól otthagyni és utána azonnal, 1-2 napra rá találni egy másik jó csajt.
Persze célszerű ezért tartaléknak tartani valakit, akiről tudod hogy oda van érted meg vissza. Az még talán jobb is ha egy csúnya csaj, mert akkor aztán tényleg porrá zúzod a beképzeltet.
Azt fogja érezni hogy értéktelennek tartották, meg egy nála sokkal rosszabbra cserélték.
Persze ezután el kell játszani a csúnya csajjal hogy őt jobban szereted. Ölelgetni, csókos képeket kirakni vagy 100-at, mindenkinek mondogatni hogy mennyivel jobba az Esztikével mint a Barbival, az csak feküdt mint 1 fa de bezzeg az Eszike, az ám tud!
meg hogy neki szebbek a mellei/szemei stb... mondani egy csomó dolgot amiben "eszkit" jobb
ezzel hosszú időre tönkrevágod a nőt.
De ahhoz az kell hogy tényleg beléd szeressen.
A 10 tökéletes meglátás. De jó kérdés, mit jelent az "egó"? Ha csak máz, akkor sérülékeny.
Ha van alapja, legtöbb esetben nem is "egó", esetleg a sérülékeny önérzetű, önbizalmú emberek számára tűnik csak annak, vagy simán hülyülés. De ha jobban megismered, nem is annyira beképzelt, nem néz le senkit.
Minden kétoldalú. Ilyenkor érdemes magunkba is nézni, nem-e csak mi képzeljük be magunknak a hiányos önbecsülésünk miatt, hogy a másik komolyan egós és le akar nézni minket?
11. Jókat ír.
"De ahhoz az kell hogy tényleg beléd szeressen."
Itt bukik meg kicsit a dolog. Láttam már ilyet, sajnos. A nagy igyekezetben a pasi zúgott bele még jobban. Végül mégis megpróbálta büntetni a lányt.
De mivel lány, egyrészt azonnal volt kivel vigasztalódni, másrészt az "egója" nem csak erre épült. Nem is tudom mire, mintha csak saját maga tartaná, pedig biztos, hogy szerette a srácot a maga módján.
15-ös
képzelhetsz csúnyának is :D
de akkor ez kölcsönös lesz :D
11-es ez tényleg mesteri :D De tényleg megbukik a dolog,mivel egy ilyen nő válogat a legjobban és nem szeret bele akárkibe,úgyhogy már csak ezért is össze kell törni az egóját.
Igazából nem tudom melyik a nagyobb alázás,ha csúnyább,vagy szebb nővel jövök össze :D Viccesebb,ha csúnyával és nagyon jók amiket leírtál,csak hát benne van a pakliban,hogy bosszút áll :D
Ezért miért kellene összetörni? Mert nem lehet a tied? :) Te is abba szeretsz bele, akibe akarsz.
Én a helyedben (és most a magam nevében nyilatkozom!) a saját elfogadó képességem edzeném meg, ha nem szeret belém valaki.
Egyébként is, amelyik "bárkibe/mindenkibe" beleszeret, az meg a többség szerint ribi.
Én el is hiszem, hogy néha nem tudják a nők, kinek, minek feleljenek meg.
Bár az egósok általában senkinek sem akarnak különösebben, ezért lesz nehéz dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!