Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy teljesen beképzelt nőnek, , összetörni" az egóját?
25 örülök,hogy valaki egyet ért velem. :D
27!igen ehhez tökösnek kell lenni :D
"Mert ha olyan beképzelt akkor nem tudja elképzelni hogy van olyan pasi aki nem csöpög el a nyáltól ha ő kegyeskedik hozzászólni."
Az ilyet tényleg meg lehet szívatni, csakhogy a legtöbb egós nő fütyül rá, kell-e neked vagy másnak. Minden ujjára jut 10 pasi, bár ha nem jutna tán az se hatná meg őket.
Kérdező: nem hogy örülnél, hogy több normális marad neked. :D
Hogy tud "nem el tűnni"? Rád mászik?
Gondolom a fejedből nem tűnik el...:)
"Soha semmiben nem engedsz neki, így érezteted vele hogy bizony, rajtad nem lehet uralkodni."
Tévedésben vagytok. Az ilyen nőnek nincs szüksége a rajtatok való uralkodásra. Amelyiknek van- na, az megfogható. De a veszélyesebb fajta elől akár le is léphetsz, rá se hederít. Nekik a tipikus szövegük a "ha valaki menni akar, had menjen"- és be is tartják, sőt, tolnak egyet rajta.
Ha nem keresed? Ő se fog.
Drága kérdező, a válaszaid stílusából sok mindent le lehet szűrni.
Úgy döntöttem, feladom, úgy is legyőzöl a rutinoddal. ;)
Ez nem gáz és nem is egoista,nyilván nem ilyenre gondolok.
33!Nem a fejemből nem tudom kitörölni :D Írtam ezzel a normális nőknek is segítenék,az lenne jó,ha Ők kapnának több figyelmet és nem a beképzeltek.A kur.váknak menniük kell!
A "k" tudtommal aki össze-vissza mindenkivel, vagy pénzért, vagy csalja a másikat. Most akkor egy egyszerű kérdés:
Az a bajod, hogy ennek a nőnek kellettél és szexelt veled, tehát nem válogat, "k"?
Az, hogy nem kellettél neki?
Vagy az, hogy nem CSAK te kelettél neki?
A problémára nem azt látom megoldásnak, hogy azoknak a nőknek, akikre a férfiak nagy százaléka rá van kattanva, menniük kell.
Hanem, hogy talán a férfiak változtassanak az ízlésükön. Nem szükséges megszívatni az ilyen nőket. Ugyan kinek tudnának ártani, ha senki nem futna utánuk?
Boldogok lehetnének a nagy egójukkal.
Ki szerint nincs igazam?
Az, hogy egy bolond, és dühös kisgyerek vagy, aki a mérgét és bánatát rázúdítja a világra. Normálisan írtak neked (közöttük én is), és leb*ziol...nem valami érett elmére vall.
Egyébként pedig millióan megírták: hagyd békén. Egy egoista nőt nem tudsz megbántani, nem érted? Ne légy ennyire szűk látókörű, ha férfi lennél, igazán tudhatnád, hogy lehetetlen dolgot készülsz megtenni.
De próbálkozz csak. Majd rájössz.
De nem értem, hogy mire ez a felhajtás, ha téged nem érdekel az a csaj...
Na most már tényleg viszlát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!