Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék egy normális fiút tartós kapcsolatra, aki azért jól is néz ki, de nem beképzelt rá, és értelmes?
Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 17:22
1/17 anonim válasza:
:))) Ez minden nő álma:)))) Én is ilyen vok mégsincs barátnőm. Ismerkdej sokat:)
2/17 anonim válasza:
Mind a barátzónába kerültünk...
Hány éves vagy,hogy komoly kapcsolatot akarsz?
3/17 anonim válasza:
Ski jól is néz ki, itt a nagy baj, nagy a mérce édesem. Értelmes. Na innentől kezdve, meg minden 100. pasi jöhet csak. Nem túl magasak az igények? Te mit tudsz cserébe adni?
4/17 anonim válasza:
Én normális vagyok
Sokak szerint jól nézek ki,nem vagyok nagyon beképzelt.
Buta sem vagyok.
De TE mit tudsz cserébe nyújtani?
16/F
5/17 anonim válasza:
Itt. Bár nem vagyok tökéletes, hiányzik belőlem a hiba.
6/17 anonim válasza:
Jó helyen járok, ez a online cserepiac? Mert akkor 2 disznót tudok ajánlani egy szép fejlett libáért.
8/17 anonim válasza:
Én meg hol találnék egy topmodell csajt, nagy cickókkal, aki tud főzni, mosni és szeret takarítani, minden nap 5X lecidáz, leugrik a boltba sörért, 3 diplomája van, szereti a gyerekeket, tud spórolni? Ja és hosszú távra persze...
9/17 anonim válasza:
én ilyen vagyok, csak szexelek a csajokkal meg játszadozok velük, összetöröm a szívüket inkább mert jó érzés
10/17 anonim válasza:
itt vagyok :D
Komolyra véve meg hát nem könnyű, de KITARTÁS :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!