Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy teljesen beképzelt nőnek, , összetörni" az egóját?
"csak hát benne van a pakliban,hogy bosszút áll"
Drágám, ébredj már föl!Ha valóban nagy az egója akkor nagy ívbe le fogja kakálni, hogy te mit csinálsz, nemhogy bosszút álljon...nem érdekled.
Inkább hagyd szépen békén, ő nyilván nem foglalkozik veled.
Felerészt egyetértek veled! :)
"és ismerje már el végre mindenki,hogy nem ezek a jó nők,a szép,okos,normális lányokat senki nem veszi észre ezek miatt,részben ezek nyomják el Őket"
Tessék. Te észrevehetnéd a normális, okos, szép, stb lányokat. Miért nem velük foglalkozol? Mert "utálod"(???) ezt az "egós" nőt! :)) Pedig simán figyelmen kívül hagyhatnád!
Hm? Gyanús ez nekem. :)
Kik is nem veszik észre a többi lányt? A férfiak! Férfitársaiddal beszéld meg! Kezdhetnéd te: hogy jó példát mutatsz és fütyülsz a csajra.
Valamiért nem megy, úgy látom...
Ki iránt "tanuljanak" tiszteletet a "nagyképű" nők? Ha van alapja, hidd el, nekik semmi szükségük arra hogy másokat lenézzenek.
Valaki itt írt egy bölcsességet: azt alázzák meg, aki hagyja magát.
Ne hagyd magad, ennyi. Egyszerűen ne foglalkozz velük. Olyan nehéz? Csak ők tehetnek róla? Nem hiszem. :)
11-es
Halálosan egyszerű. nem nyalod ki a szép, beképzelt csaj $eggét. Te leszel az a pasi, akinek baromi mindegy hogy vele van vagy mással mert úgyis kap magának egy csomó csajt.
Soha semmiben nem engedsz neki, így érezteted vele hogy bizony, rajtad nem lehet uralkodni.
Akkor beszéltek amikor Te akarod, akkor találkoztok amikor Te akarod, akkor szexeltek amikor Te akarod.
Hisztizik? Lekezel? Úgy csinál mintha nem léteznél?
Jaj hát nem kell keresni... majd ő fog magától.
Mert ha olyan beképzelt akkor nem tudja elképzelni hogy van olyan pasi aki nem csöpög el a nyáltól ha ő kegyeskedik hozzászólni.
Azért óvatosan kell lavírozni, teljesen lekakkantani sem szabad mert az az ő módszere és nem rázná meg.
Úgy kell hogy minden Veled legyen a legérdekesebb, legviccesebb, legjobb beszélgetés stb.
és nem kell beleszeretni. Elég nagy marha aki beleszeret abba akivel ki akar cs.szni.
Csak akkor tudsz valakit irányítani, ha benned jeges közöny van és benne viszont érzelem.
Keménynek kell lenni, ezt csak az igazi tökös pasik tudják megcsinálni.
Mégis lenéznek mindenkit.
Utolsó előtti!Hiába foglalkozok én a normális nőkkel,a többiek ettől még nem fognak,szép is lenne ha mindenki engem követne ebben :D Emelett foglalkozok a normális nőkkel is,honnan tudjátok hogy nem ? :D
Csak az a baj,ha én össze is jövök egy normális nővel,az egoista nem tűnik el és élősködik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!