Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért itt kell megkérdezni, h van e ilyen-olyan nő vagy pasi?
Nem vagyok olyan régi látogató. Őszintén szólva unalmas óráimban nevetni járok ide, egy-egy ostoba kérdésre adott frappáns válasz miatt. De rengeteg olyan kérdést látok, amiben a kérdező nem rest kifejteni elkeseredését arról, h képtelen ismerkedni, vagy megtalálni amit keres. (Mindezt 20on évesen) Egyiknek sem jut az eszébe, h talán saját magába keresse a hibát.
Én is szingli vagyok. De ez csak egy állapot, és nem kór. Frankó kapcsolataim voltak, van amit bánok van amit nem, de a lényeg, hogyha már unom a magányt nekem nem okoz nehézséget őszintén megnyilvánulni és ismerkedni. Akárhol lehetne kontaktot találni, könyörgöm nem csak a facebook és a disco létezik! Nem értem, az ilyen siránkozókat. Nektek mi a véleményetek?
Mi vagy te,valami zsebfasiszta? Kit érdekel,hogy milyen nemzetiségből akarnak majd velem barátkozni,ők legalább őszinték lesznek. Nem,nincs kolbászból a kerítés,de a minimálbér így is legalább a duplája,mint amit Magyarorszáhon kaphatok + bárhol szivesebben halnék meg,mint hogy itt szenvedjem végig az életem.
Amúgy meg pont az ilyen "csendes gyilkos" előítéletektől vagyok rosszul. Az emberek meg még csodálkoznak is,miért menekülök minden erőmből.
Akár hova mennél, a gondjaid belülről fakadnak. Tibetbe is mehetnél.
Angliával kapcsolatban: itthon letudhatsz egy albérletet akár 50k plusz rezsiből is. Ott kint negyedmilliónál kezdődnek a pöttöm fél szobásak is... Ennyit a spórolásról. Ha nincs hova menjél, lakásra baszol el mindent... De majd meglátod te is. :) És nem fasiszta vagyok, hanem a tény az, h külföldivel ritkán barátkozik az ember. Neked hány román spanod van? Lengyel? Angol? Francia? Horvát? Na ugye... ha 10éve bevándorló és már szinte itt szocializálódó ember akiről meg nem mondod, azokkal kicsit más a szitu, előbb ismered meg mintsem, h tudnád róluk, akkor pedig már mind1.
De nem vitázok veled tovább, szopasd magad nyugodtan külföldi állom képekkel, kívánom, h neked sikerüljön, de amíg depressziós vagy a szomszéd utcába nem fogsz leugrani egy sörért, nem hogy Angliába csajért...
Ha neked beképzeltség az a kb 8 évnyivel több élettapasztalat az a te bajod. Kúrva sok kulturális eseményre járó személy vagyok. Rengeteg ember vesz körül, a személyes jó barátaim pedig pontosan tudják, h az sokszor alpárian őszinte stílusom bár zavaró lehet, attól még elgondolkodtató. Mondjuk ritkán van ilyen téma mint itt, mert közülük már elegen megjárták külföldet. Húgom egy év pont Londont... Ezért elég bennfentes az infó onnan, pedig nincsenek anyagi gondjaink sose voltak.
Egyébként pedig te kis taknyos, én jó szerencsét kívántam neked annak ellenére, h nem hiszek az ilyen "meneküljünk a világ elől, rohadjon meg mindenki mert kegyetlen ez a világ" sikerében. Nézz magadba, nincsenek barátaid, csajok nem kezdenek ki veled, nem jársz sehova, vagy ha igen nem érzed jól magad. Alternatív stílusokat kedvelsz, azokat is egyedül teszed, mert még az olyan csoportokba se moccansz ki, de azért elhúznál az Országból!!! Könyörgöm menjél is, ilyen f*szfejet úgysem akarok eltartani ha lerokkan mert beleköt egy hozzám hasonlóba élőben is! Gyere adjak egy címet? Bennem is van feszkó bármikor leugrom a viperámmal! :) Kis p*cs...
^^ez az a stílus amin felháborodhatnál, te takony, nem az amit eddig jó szándékból küldtem!
Ja, jó szerencsét kívánsz,aztán pofon köpsz. Tudod a korod még nem jelenti,hogy bölcs vagy,azt meg pláne nem,hogy intelligensebb. Részemről ez a beszélgetés lezárult.
Kabbe a f@szom nagypapa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!