Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért itt kell megkérdezni, h van e ilyen-olyan nő vagy pasi?
Nem vagyok olyan régi látogató. Őszintén szólva unalmas óráimban nevetni járok ide, egy-egy ostoba kérdésre adott frappáns válasz miatt. De rengeteg olyan kérdést látok, amiben a kérdező nem rest kifejteni elkeseredését arról, h képtelen ismerkedni, vagy megtalálni amit keres. (Mindezt 20on évesen) Egyiknek sem jut az eszébe, h talán saját magába keresse a hibát.
Én is szingli vagyok. De ez csak egy állapot, és nem kór. Frankó kapcsolataim voltak, van amit bánok van amit nem, de a lényeg, hogyha már unom a magányt nekem nem okoz nehézséget őszintén megnyilvánulni és ismerkedni. Akárhol lehetne kontaktot találni, könyörgöm nem csak a facebook és a disco létezik! Nem értem, az ilyen siránkozókat. Nektek mi a véleményetek?
Az, ami neked. Nem értem, hogy egyáltalán hogyan fordul meg a fejében valakinek, hogy a világon már nincsenek is... mit tudom én, magas, kedves lányok. Vagy olyanok, akiknek kifejezetten a pocakos pasik tetszenek. Vagy hogy nincsenek olyan pasik, akik csak megdönteni akarják a nőket. Szerintem ezeket az éppen csalódott hisztigépek írják, akik elvakulva bődületes önsajnálatukban, elfelejtenek logikusan gondolkozni, vagy éppen összeszedni magukat, és SZÉTNÉZNI. Mert érdekes módon, akárhány ilyen kérdést meglátok, hogy "Tényleg nincsenek már olyan lányok akik..." De, basszus, csak ilyen havernőim vannak! "Tényleg az összes fiú olyan, hogy..." Nem, képzeld, az én fiú haverjaim közül csak 1-2 ilyen van, teszem hozzá, ők is jófejek. Ilyenkor elfog az a gondolat, hogy úristen, csak nekem van baráti társaságom, vagy mi az ég? Szóval, azt gondolom, amit te. Nekem sincsen pasim, a legutóbbi pasim dobott, mégsem siránkoztam egyszer sem, hogy MINDEN PASI CSAK KIHASZNÁLJA AZ EMBERT. Azzal mire megyek? Semmire. Ráadásul nem is igaz.
21L
Gondoltam de ez átlátszó, van aki beveszi? egyáltalán van olyan akinek így összejött akár egy gyors numera? :D
Egy pillanatig valóban megfordult a fejemben hogyan adjak tanácsot, beszédkészség fejlesztésre, de ezeknek fényében butaság volna. Csak gáz, h minden 5. kérdés ilyen!
Akkor várom mégis milyen lehetőségek vannak ismerkedésre. Nekem szinte 0. az ismeretségi köröm. Vonaton beszélgetek ha olyan mellé tudok leülni aki tetszik, suli lányos szak. Szóval esélytelen párt találni. Kizárólag a net maradt erre.
21/N
Igazad van teljesen! Sokan félnek egy szép nőt leszólítani, és hogy megpróbálják kicsit nyugtatni magukat, bebeszélnek maguknak minden féle hülyeséget, hogy mért nem lenne lehetséges, most persze akárkivel előfordulhat hogy vissza utasítják, de aki még akkor sem mer próbálkozik egy helyes csajnál amikor az rámosolyog meg ráköszön, és helyette inkább hátulról megnézi, amikor nincs is barátnője, és be is szeretne csajozni, azt tényleg nem értem én sem, egyszerűen aki nem akar csajozni, ne csajozzon, aki akar, abba meg már szoruljon a férfiasság egy pici szikrája, aki meg nem egy szexmániás ember, nem kell minden nőt megdugni, de ismerkedni attól még ugyan úgy lehet csajokkal.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!