Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért itt kell megkérdezni, h van e ilyen-olyan nő vagy pasi?
Nem vagyok olyan régi látogató. Őszintén szólva unalmas óráimban nevetni járok ide, egy-egy ostoba kérdésre adott frappáns válasz miatt. De rengeteg olyan kérdést látok, amiben a kérdező nem rest kifejteni elkeseredését arról, h képtelen ismerkedni, vagy megtalálni amit keres. (Mindezt 20on évesen) Egyiknek sem jut az eszébe, h talán saját magába keresse a hibát.
Én is szingli vagyok. De ez csak egy állapot, és nem kór. Frankó kapcsolataim voltak, van amit bánok van amit nem, de a lényeg, hogyha már unom a magányt nekem nem okoz nehézséget őszintén megnyilvánulni és ismerkedni. Akárhol lehetne kontaktot találni, könyörgöm nem csak a facebook és a disco létezik! Nem értem, az ilyen siránkozókat. Nektek mi a véleményetek?
Neked pont azért állapot,mert tudod,hogy bármikor tudnál rajta változtatni. Nekem kór,mert tudom,hogy képtelen vagyok rajta változtatni. Én sajnos nem szocializálódtam,nem tudok ismerkedni,nem tudok csak úgy megnyílni mások előtt(főleg nem csajok előtt). El sem tudod képzelni azt az utálatot,amit én minden nap érzek magam iránt amiért egy szociális zsákutcává lettem nevelve. Ha néha megpróbálok társaságba menni,mindig ugyanaz történik. Adva van egy terem teli boldog,szórakozó emberekkel és mindegyik b@szik a fejemre,nekem meg lövésem nincs,mivel kéne odamennem hozzájuk.
Légyszíves ne próbálj meg olyasmibe beleokoskodni,amit te magad sose tapasztaltál!
Hópihe, gratulálok!!! Pontosan így is kell. Vonat, utazás, tökéletes. 20-40 perc alatt ha kialakul egy "átlagos de szép időnk van"-ból egy, "örüök, h beszélgettünk szerinted megismételhetnénk?!" -kérdés mehet a telcsi csere, otthon kontaktfelvétel bookon, esetleg még pár közös út és tárá...
Csak ezt türelmesen kell csinálni. Ha vége a sulidnak, jön a meló, ott csak lesnek faszik is. Tessék hobbit találni, ami közösségi hobbi és ott is lehetséges addig valami.
Lefti, meg a magukat sanyargató önutálóknak:
Ami nem inged ne vedd magadra!!! A lényeg, h először magadat tanuld meg szeretni! Utána próbálkozz mással! Ezt teheted tudatosan is, esetleg terápiákra járva...
Nem tudom,hogy a kommentem melyik részéből vetted le,hogy trollkodok,de közöm nincs az ilyen hülyegyerekekhez.
Látom a leszavazások már megtörténtek és a legtöbbe nezzel le is zárják.
Szóval én kérek elnézést,amiért válaszoltam a kérdésedre.
Magamból tudok kiindulni, az én gyermekkori hobbim 10 től 17 éves koromig a sokaknak kocka és ostoba dolognak tartott fantasy szerepjáték volt. Ennek már lassan 10 éve, de beszédkézség fejlesztő hobby volt, rengeteg emberrel hozott össze kik közül mára elég sokan értelmiségiek, fantáziám is elég nagy az ágyban... :) És mivel ez a hobby akkoriban sok olvasással járt, mindmáig megmaradt, h a kádban vagy a slozin átnyálazzak valamit. Mondjuk ezek most már sikergondolkozásra sarkalló irományok, hogy hogyan legyünk jó értékesítők, vagy mint tegyünk az álmaink megvalósításáért!!! A lényeg, h nagyon sok ember élt már előttünk, és a mi problémáinkkal más is találkozott már, esetleg megoldásra is van rá, és ezt le is írta. Tehát érdemes olvasni is.
Hogy neked pihe mit javaslok! Talán táncolj. :) Kapcsolat kialakul pik pakk, és az a srác aki ott van, valszeg nincs elszállva magától, tudja hogyan bánjon a partnerrel. És talán vissza is mosolyog... :) Mind1, h hip-hop, balett nem kell profin csinálni. Csak 1 tipp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!