Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért itt kell megkérdezni, h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért itt kell megkérdezni, h van e ilyen-olyan nő vagy pasi?

Figyelt kérdés

Nem vagyok olyan régi látogató. Őszintén szólva unalmas óráimban nevetni járok ide, egy-egy ostoba kérdésre adott frappáns válasz miatt. De rengeteg olyan kérdést látok, amiben a kérdező nem rest kifejteni elkeseredését arról, h képtelen ismerkedni, vagy megtalálni amit keres. (Mindezt 20on évesen) Egyiknek sem jut az eszébe, h talán saját magába keresse a hibát.

Én is szingli vagyok. De ez csak egy állapot, és nem kór. Frankó kapcsolataim voltak, van amit bánok van amit nem, de a lényeg, hogyha már unom a magányt nekem nem okoz nehézséget őszintén megnyilvánulni és ismerkedni. Akárhol lehetne kontaktot találni, könyörgöm nem csak a facebook és a disco létezik! Nem értem, az ilyen siránkozókat. Nektek mi a véleményetek?

2013. jan. 13. 18:07
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Lefti a link nem a trollságnak szólott, hanem a hasonlóság miatt osztottam meg. Te valamiért nem jössz ki magaddal! Lehet, h hasonló okokban van a megoldás mint ami a Trollokból váltja ki a nyáladzást!
2013. jan. 13. 18:37
 22/36 LeftBehind ***** válasza:

Az valahogy mindenkinek megy,hogy megmondja mi a problémám. Sajnos a megoldásra senki nem tud rávilágítani(pláne nem ez a videó),mert senki nem törődik vele igazán,hogy mi a f@sz is lesz velem. Az a kevés haverom is csak addig veszi észre,hogy én is ott vagyok,amíg meg nem érkezünk a nagyobb társaságba. Ott aztán elvegyülnek és megint abban a szituban vagyok,amit már ezelőtt leírtam.

Egyetlen hobbim van,ami kb az életem egyetlen értelme is,a zene...na persze nem az a populáris fajta. Majd 4 éve tanulok elektromos gitáron játszani(sajnos még ebbe sem tudok úgy fejlődni,ahogy szeretnék),ehhez pedig ugyebár nem kell társaság,pláne hogy mindenki irtózik attól,amit én hallgatok.

Már megint írtam egy kisebb regényt...remek.

2013. jan. 13. 18:44
 23/36 anonim ***** válasza:

Akiket én szeretek, visszahúzódóbb típus, nem valószínű, hogy ilyenekre eljár. Sőt, talán nem is kezdeményez. :/ Teljesen véletlen, de akik nekem bejöttek amolyan művészlelkek, gitároztak, mélyérzésűek, egyszerű ruhákban járnak vagy éppen feketében. Mondjuk megfordult már a fejemben, hogy jó lenne tánccal foglalkozni, de bénának érzem hozzá magam. Szerintem kevés férfi lehet tánctanfolyamon. Konditerembe eljárok, ott rengeteg a hapsi, de a kondis fickók sem az eseteim. :/

Tényleg csak a véletlenre számíthatok. Az oldalról pl. rengetegszer találkoztam. Komoly, érett gondolkodású férfit keresek, aki szerelmet szeretne, képes megállapodni és 20 körüli, mindenről lehet vele beszélgetni.

2013. jan. 13. 18:46
 24/36 anonim ***** válasza:
Annyi igazság lehet benne, hogy olyan férfi vonzó aki határozott, van önbizalma, tisztában van az értékeivel.
2013. jan. 13. 18:49
 25/36 A kérdező kommentje:
A különcséged is egy akadály! Az önsajnálat is sugárzik a komplimentjeidből ahogy a csalódás is! Lehet, h be kellet volna állni a sorba tiniként... Még mindig be lehetne. Nem azt mondom, h a stílusod gáz, de ha a társaságod nem vevő rá, vagy cseréld le őket, vagy te változz meg! Változnod mondjuk mindenképpen kellene. Legalább annyira, h ne törd össze a tükrödet reggelente!
2013. jan. 13. 18:51
 26/36 LeftBehind ***** válasza:
Az biztos,hogy nem fogok változtatni az ízlésemen. Az egyetlen dolog,ami még tartja bennem a lelket,hogy talán egyszer sikerül összehoznom egy turnéképes zenekart,különben már rég kinyírtam volna magam. A külsőmön változtatni? Hát a farkam már nem lesz nagyobb,de talán ha levágnám a fejem az segítene.
2013. jan. 13. 18:56
 27/36 A kérdező kommentje:
Te tudod pajtás, mindenesre ha ez az álmod tegyél meg érte mindent! Ne hagyd, h lebeszéljenek róla. Akkor foglalkoztasson csak ez és semmi más. Szard le a csajozást, majd bevonza a zenekar. Addig majd vered, esetleg veszel egy két lukat... Sok sikert!!
2013. jan. 13. 19:01
 28/36 anonim ***** válasza:

Kicsit elszállt ötlet ez a turnézás. :) Szerintem próbáld rendbe hozni magad, emberi kapcsolatok meg automatikusan rendeződnek. Kiszelektálódnak akire nincs szükséged és jönnek olyanok akire van. Nekem sokat segítettek személyiségfejlesztő könyvek, meditáció, agykontroll, sport. Ezeket ajánlom Neked is. :)

Mennyi idős vagy amúgy?

2013. jan. 13. 19:15
 29/36 LeftBehind ***** válasza:

Nem értem miért lenne a turnézás elszállt ötlet. Nyugi,véletlenül se Magyarországon akarom leélni az életem. Remélem max 2éven belül lépek le Angliába.

Meditációval és könyvekkel próbálkoztam,a meditáció csak addig jó amíg meditálok - 20perccel később ugyanolyan nyomott,sz@r kedvem van -,a "személyiségfejlesztő" könyvekről meg annyit,hogy pár fejezet után falnak tudtam volna vágni a könyvet.

Amúgy 19 vagyok

2013. jan. 14. 19:09
 30/36 A kérdező kommentje:

A hiba a korodban keresendő. Még lázadó vagy! Annak is rosszabbik fajtájából (nekem csendes gyilkosnak tűnsz...) 5 év és mindent másképpen látsz!!! Egyébként pedig Angliában sincsen kolbászból a kerítés, ráadásul ott még másodrendű polgárka is leszel. A legjobb haverod maximum egy török vagy ukrán lesz, hidd el egy törzsgyökeres Angol sem fog haverkodni veled, pláne Londonban...

Ha változtatni szeretnél, és ezt tényleg komolyan is gondolod, találj magadnak olyan elfoglaltságot ami megváltoztathatja az életed. Ha így gondolod és van benned kitartás és szándék, írjál nekem privit...

2013. jan. 15. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!