Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány % előnnyel indul az a srác egy csajnál aki gazdagabb mint a másik?
Hát ez nem ilyen egyszerű barátocskám.
A legegyszerűbb, és legrégibb képlet a két srác fizetésének összehasonlításán alapszik. Később azonban ezt módosították, és a lányra egy hónapban költendő pénzösszeg összehasonlításán alapul az esélyek százalékának meghatározása. A pontos képlet: Aráköltendőpénzmennyisége/Bráköltendőpénzmennyisége x korrekciós tényező
A korrekciós tényező meghatározása nagyon bonyolult. Rengeteg mindentől függ. A két srác külsejétől, életkoruktól, autójuktól(ez mindkét irányba mozdíthat, hiszen egy Trabantnál jobb, ha nincs), lakásuktól, stb... Ha küldesz a bankszámlámra mondjuk 10ezer forintot, és leírod az adatokat, kiszámítom, hogy a vetélytársad mennyivel esélyesebb
Most akár tetszik, akár nem, de a pénz előnyben részesít. Nem feltétlenül érzi magát többnek azért, mert több pénze van, de ha egyszer a lányok jobban tapadnak rá, mert pénze van, akkor nem lehet mit csinálni. Sajnos az emberek (lányok) megvehetőek.
Egy értékes (a gyengébbek kedvéért: rendes, erkölcsös) ember vagyok és állítólag helyes is vagyok, de általában mindig az anyagi javaim miatt közelednek... :(
"Érdekes én nem vagyok gazdag...sőt...szinte soha nem tudom meghívni a jelöltjeimet semmire, mert nincs pénzem még magamnak sem...és mégis körülzsongnak a lányok "
Na ja, de nálatok Tiszabőn más szabályok vannak...
-50 %
aki azt hiszi hogy ez számít akkor inkább mínusz mind plusz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!