Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez kizáró ok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez kizáró ok ha egy pasi alacsonyabb a csajnál? És a másik srác miért ilyen?

Figyelt kérdés

van egy srác aki tök cuki:)) és hát jóképű...és nem tartom kizártnak h járnék vele... de sajnos alacsonyabb nálam kb 10centivel:( engem picit zavar... vélemény?

A másik...van még egy srác facebookon irogat levelet, meg minden ott igy szerelmem ugy kedvesem, suliba meg kb 3x ha megölel

2011. febr. 28. 18:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia! Hogy nálad kizáró ok-e azt nem tudom, de nálam az lenne, nem sok kívánságom van a külsővel kapcsolatban, de nálam legyen magasabb.

A másikra a válasz pedig annyi, hogy interneten mindenki felszabadultabb.

2011. febr. 28. 18:51
 2/9 anonim ***** válasza:
hát nem véletlenül zavar. a fiúk szokták általában megvédeni a lányokat mert erősebbek.. nem azért de gáz ha ez fordítva van xD nekem meg1 évvel fiatalabb srác tetszik aki ugyan magasabb mint én de hát jaj..:D
2011. febr. 28. 18:53
 3/9 anonim ***** válasza:
lehet hogy megszoktam a 30 centivel magasabb barátomat de én soha nem tudnék elképzelni magamnak egy alacsonyabb srácot
2011. febr. 28. 18:55
 4/9 anonim ***** válasza:

nekem kell hogy legalább 10 centivel magasabb legyen,imádom a tűsarkút,és abban se legyek magasabb:D (szerencsére párom majd 10 centivel magasabb,tökéletes)

de te tudod,nálam kizáró ok

másik pasi pedig egyszerű: neten nagy a szája,de élőben meg pirulna

2011. febr. 28. 18:55
 5/9 anonim ***** válasza:
61%

Nos, én a páromnál magasabb vagyok, majdnem 10 cm-el. Tudod mikor összejöttünk egy magasságúak voltunk, aztán én megnőttem, ő meg nem:) Viszont egymásba szerettünk, már eltelt több mint 3 év (majdnem 4) nem fogom csak azért elhagyni, mert alacsonyabb nálam. Nem adok ilyen külsőségekre. Az embert nem singgel mérik. A szerelmet pláne nem. Ő az egyetlen ember aki mellett 100% os biztonságban érzem magam, akit gyermekeim apjaként szeretnék egy nap. Akivel összekötném az életemet. Ha magasabb, ha alacsonyabb 10 cm-el. Néha igen, megmosolyogtak, kaptunk kommentet is, de tudod kit érdekel?! Csak irigyek, mert nekünk részünk van egy csodában amiben nekik nincs...ez ilyen...Engem nem érdekel ez a része, teljes életünk van enélkül is:)

A netes dolog meg, neten mindenki felszabadultabb...(gondolom fiatalok vagytok még) akkor szokás írogatni neten leveleket:)

Szóval szerintem nem kizáró ok. Ha pedig annak tekinti valaki az sosem volt szerelmes:)

2011. febr. 28. 18:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha téged zavar, akkor mindegy mi mit írunk.

Ha pedig nem zavar, akkor is mindegy :))

Ezt te tudhatod, na és persze ő, mert tőle is függ.

Nekem pl. volt 16 éves koromban egy "barátom".

Azért írom idézőjelbe, mert csak 2 hétig voltunk együtt, ő pont 10 centivel volt kisebb nálam.

engem eléggé zavart, állítólag őt nem.

Most a férjem szintén alacsonyabb nálam pár centivel, de ez egyáltalán nem zavar már se őt, sem engem.

Manapság már egyáltalán nem furcsa, ha a nő a magasabb.

2011. febr. 28. 19:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Én már voltam, sőt még nagyon is szerelmes vagyok, de nálam is kizárt dolog az alacsonyabb férfi. Szó szerint fel akarok rá nézni. Minimum 10 centivel magasabbnak kell lenni nálam. Nem vagyunk egyformák, mást nem zavar, engem meg igen.
2011. febr. 28. 19:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Úgy értem nem volt szerelmes alacsonyabb srácba:)

Figyelj, én enélkül is felnézek a páromra, művelt, okos, udvarias, nekem ez elég is. Ezenkívül megvéd ha kell, biztonságot ad számomra.

De hát kinek a pap, kinek a paplan:)

2011. febr. 28. 19:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Az a lényeg hogy hanyatt fekve milyen magas ;-)
2011. febr. 28. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!