Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez kizáró ok ha egy pasi alacsonyabb a csajnál? És a másik srác miért ilyen?
van egy srác aki tök cuki:)) és hát jóképű...és nem tartom kizártnak h járnék vele... de sajnos alacsonyabb nálam kb 10centivel:( engem picit zavar... vélemény?
A másik...van még egy srác facebookon irogat levelet, meg minden ott igy szerelmem ugy kedvesem, suliba meg kb 3x ha megölel
Szia! Hogy nálad kizáró ok-e azt nem tudom, de nálam az lenne, nem sok kívánságom van a külsővel kapcsolatban, de nálam legyen magasabb.
A másikra a válasz pedig annyi, hogy interneten mindenki felszabadultabb.
nekem kell hogy legalább 10 centivel magasabb legyen,imádom a tűsarkút,és abban se legyek magasabb:D (szerencsére párom majd 10 centivel magasabb,tökéletes)
de te tudod,nálam kizáró ok
másik pasi pedig egyszerű: neten nagy a szája,de élőben meg pirulna
Nos, én a páromnál magasabb vagyok, majdnem 10 cm-el. Tudod mikor összejöttünk egy magasságúak voltunk, aztán én megnőttem, ő meg nem:) Viszont egymásba szerettünk, már eltelt több mint 3 év (majdnem 4) nem fogom csak azért elhagyni, mert alacsonyabb nálam. Nem adok ilyen külsőségekre. Az embert nem singgel mérik. A szerelmet pláne nem. Ő az egyetlen ember aki mellett 100% os biztonságban érzem magam, akit gyermekeim apjaként szeretnék egy nap. Akivel összekötném az életemet. Ha magasabb, ha alacsonyabb 10 cm-el. Néha igen, megmosolyogtak, kaptunk kommentet is, de tudod kit érdekel?! Csak irigyek, mert nekünk részünk van egy csodában amiben nekik nincs...ez ilyen...Engem nem érdekel ez a része, teljes életünk van enélkül is:)
A netes dolog meg, neten mindenki felszabadultabb...(gondolom fiatalok vagytok még) akkor szokás írogatni neten leveleket:)
Szóval szerintem nem kizáró ok. Ha pedig annak tekinti valaki az sosem volt szerelmes:)
Ha téged zavar, akkor mindegy mi mit írunk.
Ha pedig nem zavar, akkor is mindegy :))
Ezt te tudhatod, na és persze ő, mert tőle is függ.
Nekem pl. volt 16 éves koromban egy "barátom".
Azért írom idézőjelbe, mert csak 2 hétig voltunk együtt, ő pont 10 centivel volt kisebb nálam.
engem eléggé zavart, állítólag őt nem.
Most a férjem szintén alacsonyabb nálam pár centivel, de ez egyáltalán nem zavar már se őt, sem engem.
Manapság már egyáltalán nem furcsa, ha a nő a magasabb.
Úgy értem nem volt szerelmes alacsonyabb srácba:)
Figyelj, én enélkül is felnézek a páromra, művelt, okos, udvarias, nekem ez elég is. Ezenkívül megvéd ha kell, biztonságot ad számomra.
De hát kinek a pap, kinek a paplan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!