Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért kizáró ok ha egy pasi fiatalabb vagy alacsonyabb?
Én 21 éves vagyok, egy idősebb lány aki 2-3 évvel idősebb mondjuk nem is ismer de már azt mondja, hogy nem, elutasít, vagy 180cm vagyok és ez is kizáró ok sok lánynál.Nem értem miért, hiszen a kor az csak egy szám, először meg kéne ismerni az embert nem ilyen felszínesnek lenni.
Ugyan ez van az iskolázottsággal, egy diplomás lány pl. lenéz egy szakmunkást, nem is járna vele, pedig a diplomától nem lett senki okosabb(egyetemista vagyok még sem nézem le azokat a lányokat akiknek csak érettségije van, nem kizáró ok nálam)
21f
erre csak azt tudom mondani,hogy párom 2 évvel fiatalabb...alacsonyabbal mondjuk nem igazán járnék,oké volt rá példa,de amúgy is a jelenlegi párom az IGAZI...
a végzettség meg nem számít nálam,ha értelmes,kedves,tisztelettudó,intelligens,lehet vele beszélgetni...stb
24/N
én pl 180 cm vagyok,párom 186 körül van,de ha ő is 180cm lenne,akkor sem zavarna,nem hord az ember lánya minden nap magassarkút...
24/N
Errefele ritka a 180 körüli nö :)
Én is 164 vagyok...
Fiatalabb nem kizáró ok, gondolkodás kérdése. Magasakat pedig nem szeretem, mert én is kicsivel alacsonyabb vagyok az átlagosnál és el nem tudnám viselni, hogy magassarkúban kelljen sétálgatnom... 180 nekem már magas. Ez csak kifogás lehet.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!