Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki, ha a pasi alacsonyabb, mint a lány?
Szerintem nem, bár én nem járnék olyan pasival aki nálam alacsonyabb.
Mondjuk nekem nincs ilyen gondom...elég alacsony vagyok^^
16/L
Köszi szépen a gyors válaszokat.. csak érdekelt, hogy ti mit gondoltok. Tényleg nem kellene érdekeljen, hogy ki mit mond, de hát azért.. :)
még egyszer köszi:)
Dehogy ciki, nem mi választjuk meg mekkorára nőljünk, és ezt mindenki tudja, el kell fogadni ezt a tényt, én 176 vagyok, szívesebben lennék 190, vagy 160 centi:D
A lényeg, hogy érezzétek jól magatokat ti ketten, a többi embert nagy ívben le kell sz*rni!
20f
Szerintem nagy hiba lenne ha nem próbálnátok meg.Komolyan te ennyire éretlen vagy hogy szerinted 5 centiméter számít?Mérd már meg vonalzóval mennyi az 5centi, és kérdezd meg magadtól hangosan hogy: "én tényleg ez miatt aggódok?"
Szerintem nevetni fogsz:D
Majd ha kikerülsz a nagybetűs életbe ilyen apróságokon nem fogsz fennakadni az tuti:)
A másik meg, hogy attól ha egy pasi alacsonyabb mint te attól még ember ám ő is és ugyan úgy érez mint te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!