Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért kizáró ok ha egy pasi fiatalabb vagy alacsonyabb?
Én 21 éves vagyok, egy idősebb lány aki 2-3 évvel idősebb mondjuk nem is ismer de már azt mondja, hogy nem, elutasít, vagy 180cm vagyok és ez is kizáró ok sok lánynál.Nem értem miért, hiszen a kor az csak egy szám, először meg kéne ismerni az embert nem ilyen felszínesnek lenni.
Ugyan ez van az iskolázottsággal, egy diplomás lány pl. lenéz egy szakmunkást, nem is járna vele, pedig a diplomától nem lett senki okosabb(egyetemista vagyok még sem nézem le azokat a lányokat akiknek csak érettségije van, nem kizáró ok nálam)
21f
Én ismerek olyan lányokat/nőket, akik kimondottan a fiatalabbakra buknak
19f
Nekem a párom 3 évvel fiatalabb volt nálam és ő volt életem eddigi legnagyobb szerelme... A magasság... csak nálam alacsonyabb ne legyen, nem tudnék rá férfiként nézni sajnos.
26 N
És ki tehet arról, hogy csak 175-180 centire nőtt?
Anyám 155 apám 175, nyilván akkor én nem leszek 190-200 centi, nem értem miért kell elvárni ezt. változtatni sem lehet rajta.
Az, hogy valaki fiatalabb, az azért kizáró ok legtöbbször, mert egy nő úgy érzi, hogy a fiú éretlen. (A fiúk alapból később érnek, mint a lányok)
Az meg, hogy alacsonyabb, az meg csak azért, mert hülyén mutat mellettünk.
Én 17/L vagyok, és 164cm, a barátom 18/F és 181 cm... és lábujjhegyen kell állnom, ha csókolózunk. :D
Igazad van, személyfüggő. No és manapság a lányok sem mutatnak vmi nagy érettséget...
Tejesen normálisnak tűnsz, biztosan fog akadni olyan lány, aki nem akad fönn lényegtelen dolgokon. (Egyébként a 180 nekem sem tűnik kevésnek. :)
Még zárójelben megjegyezném, hogy az én szüleim közt 8 év van - anyukám javára. Persze apának teperni kellett, de megérte. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!