Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányoknak miért kizáró ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak miért kizáró ok ha egy pasi fiatalabb vagy alacsonyabb?

Figyelt kérdés

Én 21 éves vagyok, egy idősebb lány aki 2-3 évvel idősebb mondjuk nem is ismer de már azt mondja, hogy nem, elutasít, vagy 180cm vagyok és ez is kizáró ok sok lánynál.Nem értem miért, hiszen a kor az csak egy szám, először meg kéne ismerni az embert nem ilyen felszínesnek lenni.

Ugyan ez van az iskolázottsággal, egy diplomás lány pl. lenéz egy szakmunkást, nem is járna vele, pedig a diplomától nem lett senki okosabb(egyetemista vagyok még sem nézem le azokat a lányokat akiknek csak érettségije van, nem kizáró ok nálam)

21f

2011. aug. 18. 18:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én ismerek olyan lányokat/nőket, akik kimondottan a fiatalabbakra buknak

19f

2011. aug. 18. 19:33
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha ezek a kifogások a lány részéről, akkor bármekkora és bármilyen idős lennél akkor sem felelnél meg, mert mást találna ki. Majd leesik a magas lóról...keress másikat aki nem ilyen beképzelt.
2011. aug. 18. 19:41
 13/19 anonim ***** válasza:

Nekem a párom 3 évvel fiatalabb volt nálam és ő volt életem eddigi legnagyobb szerelme... A magasság... csak nálam alacsonyabb ne legyen, nem tudnék rá férfiként nézni sajnos.

26 N

2011. aug. 18. 19:46
 14/19 anonim ***** válasza:
mert egy csajnak, FÉRFI kell, nem egy alacson kisfiú:)
2011. aug. 18. 19:49
 15/19 A kérdező kommentje:

És ki tehet arról, hogy csak 175-180 centire nőtt?

Anyám 155 apám 175, nyilván akkor én nem leszek 190-200 centi, nem értem miért kell elvárni ezt. változtatni sem lehet rajta.

2011. aug. 18. 20:18
 16/19 anonim ***** válasza:

Az, hogy valaki fiatalabb, az azért kizáró ok legtöbbször, mert egy nő úgy érzi, hogy a fiú éretlen. (A fiúk alapból később érnek, mint a lányok)

Az meg, hogy alacsonyabb, az meg csak azért, mert hülyén mutat mellettünk.

Én 17/L vagyok, és 164cm, a barátom 18/F és 181 cm... és lábujjhegyen kell állnom, ha csókolózunk. :D

2011. aug. 18. 23:44
 17/19 A kérdező kommentje:
Nagy hülyeség, hogy a lányok korábban érnek, ugyan az, ez személy függő. utálom az ilyen gondolkodású feminista korlátolt csajokat.
2011. aug. 18. 23:53
 18/19 csakpozitívan válasza:
miért kell beskatujázni azt a lányt aki egyetemre jár? vagy nagyképűnek , önteltnek vagy nagy r×bancnak tekintik... nem mondom hogy nem létezik ehhez hasonló, de nem feltétlenül azért mert diplomázik. Ha igy közelítjük meg mondhatnám azt is ,hogy a diplomázó fiúk alkoholista paraszt seggf×jek, mivel a legtöbb ezt mutatja !
2011. aug. 19. 09:18
 19/19 anonim ***** válasza:

Igazad van, személyfüggő. No és manapság a lányok sem mutatnak vmi nagy érettséget...

Tejesen normálisnak tűnsz, biztosan fog akadni olyan lány, aki nem akad fönn lényegtelen dolgokon. (Egyébként a 180 nekem sem tűnik kevésnek. :)

Még zárójelben megjegyezném, hogy az én szüleim közt 8 év van - anyukám javára. Persze apának teperni kellett, de megérte. ;)

2011. aug. 19. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!