Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális, ha egy pasi ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha egy pasi ennyire nyomul? Engedjek neki, vagy húzzam még az időt?

Figyelt kérdés
Pár napja randizgatok egy pasival,tegnap voltam nála és bár gondoltam,hogy nyomulni fog,de nem hittem hogy ennyire. Nem történt semmi köztünk,mert menstruálok,de abban nem vagyok biztos,hogy legközelebb sem fog. Elmondása szerint komoly kapcsolatot keres,csak neki fontos a szex is.Mondjuk nem tizenéves vagyok már,hogy bevegyem ezt a dumát,de tény,hogy a szex nekem is fontos. Csak nem tudom egy-két randi után okos dolog-e belemenni. Nem hinném,hogy ebből komoly kapcsolat lesz,és igazából azt sem tudom,hogy meddig bírnám az ellenállást. Valaki volt már ilyen helyzetben? Le kell az ilyen pasikat állítani?
2013. jan. 4. 10:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

KEdves 5.-ös! Senki nem mondta, hogy az enyém a követendő példa. A kedvező véleményt kért, véleményt írtam egy kis saját élménnyel köritve, ennyi. Akinek nem tetszik ne olvassa el és kész...

Baromira nem érzem magam zárkózottnak attól, hogy 2 hónap után sem volt szex.

Kapaszkodjatok meg az előző kapcsolatomban 1 év 2 hónap után volt ELŐSZÖR. (Nem,nem csalt meg közben!!!)

Igaz, hogy akkor még szűz voltam azért is vártunk.

Mindenki más nekem pl a libidóm is alacsony meg szeretem előbb lelkileg kiismerni a másikat kivárom az érzelmeket mielőtt ágyba ugornék lehet, hogy ez manapság már furcsa de nekem igy normális mert sokkal jobb a szex azzal akit szeretek is mint aki csak tetszik.

De mint mondtam mindenki más én ilyen vagyok, nem is volt és nem is lesz soha se laza se alkalmi kapcsolatom. Ettől még ugyanúgy megértem meg elfogadom azt is, hogy másnak meg nagy a libidója és első randin megtörténik aminek meg kell majd eldöntik ők hogyan jó nekik.

Nekem igy jó és kész. Legyünk már ennyire elfogadóak és toleránsak másokkal!

2013. jan. 4. 17:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Aki 2 hónap után sem biztos abban, hogy odaadhatja magát valakinek ilyen formában vagy sem, az nem hiszem, hogy átérzi egy kapcsolat lényegét, de ez csak az én véleményem.

Ja és egyáltalán nem vagyok bizonytalan, nem is értem az összefüggést! Várakozás = bizonytalanság? :O

Átérzem a kapcsolat lényegét, bár ezek szerint nem egyre gondolunk a lényeget tekintve. Nálam ugyanis baromira nem a szex a lényege. Lévén, hogy nem szexkapcsolatról beszélünk. Ott kétségkivül az lenne. Nem sorolom a kapcsolat lényegéhez azt sem, milyen hamar van először szex. Tök jól át tudok érezni a kapcsolat lényegét és összes fontos momentumát szex nélkül is, de köszi az észrevételt! Nincs harag ez is egy vélemény amiért hálás vagyok mert szélesíti a nézőpontomat. B.U.É.K mindenkinek!

2013. jan. 4. 18:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Priviben leírtam, de akkor elmondom itt is :)

Nem bántani akartalak ezzel, hanem ahogy mondod, egy másik nézőpont.

Egy kapcsolat lényege alatt én a bizalomra céloztam. Szerintem ez a kapcsolat és a szex alapja. Ha ez nincs meg, akkor mindkettő felesleges.

Nos én egy olyan emberrel nem kezdek kapcsolatot, akit nem szeretek. Ha szeretem, akkor pedig bízom is benne, és onnantól kezdve együtt vagyunk. Ez esetben mire várjak? Komolyan nem látom értelmét.

Nyilván ha úgy mennék bele a kapcsolatba, hogy nem vagyok belé szerelmes, akkor a dolog nem így történne, na de 2 hónap alatt ennek is ki kell derülnie. Aki iránt ennyi idő alatt sem táplálok olyan érzést, ami ezt megalapozná, az mehet a levesbe, neki is jár az igazi, én nem tartom fel.

2013. jan. 4. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!