Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelent valamit?
Figyelt kérdés
Szilveszterkor hazibuliban voltam. Ott volt egy srac aki nagyon rendes volt velem meg jol elvoltunk (legalabbis szerintem). Semmi kulonos nem tortent, viccelodott velem, a labamra tette neha a kezet, jatszott a hajammal, atkarolt neha ilyenek.
Mivel nagyobb tarsasagban voltunk nem tudtunk idot tolteni kettesben.
Masnap felvettem Facebookon es azonnal visszajelolt, de nem irt ram.
A hetvegen ujra talalkozunk, de ugyanazon nagyobb tarsasaggal.
Szerintetek o vajon akar valamit tolem vagy ez inkabb baratsag fele hajlik?
Tudom keves a konkretum, pont ezert nem tudom en sem, hogy hogyan illene/kellene viselkednem a hetvegen.
2013. jan. 3. 00:46
1/5 anonim válasza:
ha csak veled csinálta ezt akkor tuti
3/5 Missi_Key válasza:
az elég egyértelmű hogy tetszel neki, ill megdugna, de hogy vajon csak téged vagy mást is, azt nem ártana figyelned...
4/5 anonim válasza:
Valoszinu te tuntel a legkonnyebb predanak a bulin, ezert beprobalkozott. De az ertekes szabadidejebol nem szivesen pazarol rad, ezert nem irt vissza a facen. Ha te is laza kapcsit akarsz, tegyel egyertelmu utalasokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!