Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egy pasi ennyire nyomul? Engedjek neki, vagy húzzam még az időt?
Hát, tégy, amit akarsz.
Nem tizenévesek vagytok, te szexelni akarsz, és nem bánod, ha csak ennyi lesz.
Akkor meg? Mi az, ami megakadályoz? A jelenlegi női problémától eltekintve.
Én nem adnám meg még magam. Szerintem várj még vele én sem szeretem az ilyen egyből nyomulós pasikat mi még a 10. randin is semleges helyen voltunk és a smárolásnál több nem történt. 2 hónapja járunk de még csak most ismerkedünk egymás testével, szex nem volt.
Szerintem ebbe csak akkor menj bele ha nem halsz bele, hogy esetleg másnap lelép.
Utolsó én tiszteletben tartom a te zárkózottságodat, de attól még hogy te így élsz még nem feltétlenül ez a követendő példa.
Aki 2 hónap után sem biztos abban, hogy odaadhatja magát valakinek ilyen formában vagy sem, az nem hiszem, hogy átérzi egy kapcsolat lényegét, de ez csak az én véleményem.
Nem írtam ki kérdést...
Nem halnék bele ha lelépne,na de én sem vagyok fából,biztosan nem bírnám ki még hetekig,hogy csak puszi-puszi legyen. Viszont nem volt még "laza" kapcsolatom,így nem is tudom,mit kell tenni ilyen helyzetben,mi a helyes.
Legyünk őszinték.
Csajszi, ha a pasi meg akar dugni, meg is fog. Csak még 2 randit kell kibírnia.
Szóval, teljesen mindegy meddig vársz. Ha f@szkalap, úgyis otthagy az első b@szás után.
Ha nem akkor meg nem.
Nem értem, komolyan nem értem, mi célt szolgálnak ezek a várakozások. Van aki hónapokig húzza...
Ha egy pasi elszánt, kellően makacs, kivárja azt is b@sszátok meg!
Hát akkor nem jobb mihamarabb kideríteni?
Dugjatok mihamarabb, aztán kiderül, hogy akar-e tőled többet. Ha akar, elkezdhetsz reményeket fűzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!