Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha agy pasi azt mondja, hogy pl. : szép vagy, jól nézel ki, vagy jó a hajad, szóval bókol valahogy, akkor arra mit kellene válaszolni?
köszönöm, nagyon kedves vagy.
:D vmi ilyemit..
nálam meg mindig megkérdezi a bókok után, hogy sokan mondanak ilyet neked ugye? biztos sokan.
én meg arra nem tudom mit válaszoljak.
a bókokra annyit szoktam: tényleg :) és örülök mint majom a farkának és rá mondja igen, tényleg :)
Igen drágám, megyek szopni!!
én valami ilyen választ óhajtanék hallani
en ugy vagyok vele hogy nemtol fuggetlenul egy bokra a legjobb valasz a 'koszonom' egy kedves kis mosoly kisereteben.
Ha viszont-bokolsz az munek hangzik, akkor is ha komolyan gondolod, ha elvicceled azzal semmibe veszed a masik faradozasait, ha elutasitod, nem esik jol.Tehat: koszonom!;)
Nemreg egy lany megdicserte a szememet, bar jol esett kicsit frusztralt is mert neki gyonyoru szemei vannak.Akkor es ott megkoszontem a bokot, majd egy masik alkalommal azt mondam neki: 'Nem azert mondom mert te is mondtad, de tenyleg gyonyoru szemeid vannak.' Ugy elpirult, azt se tudta hova bujjon (es nagyon aranyos volt:). De ha akkor es ott azt mondom, koszi neked is, valoszinu hogy zero lett volna a hatas, legfeljebb elkonyveli magaban hogy o is szimpatikus nekem.
Bocs ha kicsit hoszu lett, remelem segit.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!