Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakoriak az átlagos pasi - szép lány párok?
Nem, csak több beképzelt nő van.
Meglepődnél, ha látnál is róluk képet.
Szerintem gyakori, és az is gyakori, hogy helyes férfi és átlagos lány. Inkább az a ritka, hogy az egyik fél nagyon csúnya a másik pedig nagyon jól néz ki.
De az átlag és a jó között nincs akkora különbség, valahol az átlag is pozitívnak számít még szerintem...
és akkor csak, hogy igazad legyen, én is szép lány vagyok, és külsőre átlagos sráccal vagyok együtt... de attól még cseppet sem átlagos, sőt, nagyon kivételes srác. Eléggé ostoba hozzáállás, aki külső alapján figyeli, hogy mennyire illik össze egy pár... sokkal fontosabb, hogy belsőre legyenek egyformán szépek és ne külsőre. De ehhez kell egyfajta érett gondolkodás, hogy valaki ezt nézze. javaslom te se azt nézd egy nőben, hogy mennyire szépen áll a sminkje meg a haja, vagy hogy éppen milyen géneket örökölt, mert oké, mutogatni jó egy ilyen párt, de igazán boldog úgyse leszel vele... (bocs, ha lány vagy, akkor értsd ugyanezt, csak egy helyes férfire :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!