Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeljek holnap a volt barátommal vagy sem? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Vele veszítettem el a szüzességemet, szeretem, már augusztus óta külön vagyunk, de nagyon sokat beszélünk. a szakításunk oka a volt barátnője volt, akihez vissza ment. Már nincs vele pár nap volt az egész. Azóta békülni szeretne, de én nem akartam. Mostmár nem erőlteti, csak úgy vagyunk egymásnak. Azóta aludtam már nála párszor mert úgy alakult, de szex még nem volt. Viszont holnap egész nap vele leszek. Ő szeretné. Én is szeretném, de helyes lenne ez? Értelmes válaszokat, köszönöm.2013. jan. 3. 23:41
2/21 A kérdező kommentje:
Ő 19 én 17 :)
2013. jan. 3. 23:44
3/21 anonim válasza:
És ki a megmondója annak, hogy mi a helyes?
4/21 anonim válasza:
had menjen a szex,akár többször is, ha egésznap vele vagy. és szerintem újra együtt lesztek.
5/21 A kérdező kommentje:
Az, aki tisztában van a helyzetemmel, és megérti a bennem felmerülő érzéseket. Remélem ti lesztek azok, beszéljetek rá, vagy le róla.. Hogy utána ne magamat hibáztathassam ha butaságot csináltam :D Najó, most komolyan :) Válaszokat szeretnék
2013. jan. 3. 23:47
6/21 anonim válasza:
Ezt csak te döntheted el.
Nyilvánvaló, hogy szerelmes vagy belé, ezen nincs mit tagadni és vágysz is a közelségére.
Ha úgy érzed nem érdemes rá pazarolnod az energiáidat, akkor hagyd a fenébe, de ahogy nézem te már akkor eldöntötted ezt, amikor azt mondtad elmész hozzá.
7/21 A kérdező kommentje:
Hmmm.. Igen, azt eddig is tudtam hogy szükségem van rá, és neki is én rám, csak eddig nem léptük át azt a határt, amit meghúztam magamban.. Hogy újra túl közel jöhessen hozzám, de már valahol ott tartok hogy nem érdekel mi lesz később.. Rossz meglátás?
2013. jan. 3. 23:51
8/21 anonim válasza:
Ez rossz :)
Mert érdekel. Vele akarsz lenni, nem?
És egy hibát mindenki elkövethet. Ő megtette, meg tudod bocsátani?
9/21 A kérdező kommentje:
A különbség talán csak ott van hogy neki miért van szüksége rám, és nekem Ő rá..
2013. jan. 3. 23:52
10/21 A kérdező kommentje:
Ez egy jó kérdés, de szerintem már akkor megbocsátottam neki amikor újból szóba álltam vele.. De ez nem jelenti azt hogy újra is tudnám kezdeni.. Viszont akarom Őt..
2013. jan. 3. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!