Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeljek holnap a volt barátommal vagy sem? Bővebben lent
Hát, akkor fogalmam sincs :)
Te szexet akarsz maximum, ő meg minimum, ha jól értem.
Hangold össze :)
2013. jan. 3. 23:58
12/21 A kérdező kommentje:
Én attól félek, hogy itt ő akar csak szexet semmi mást.. És utána amint megkapja utána már nem leszek neki érdekes.. Vagy nem tudom..
Nekem úgy tűnik te akarod ezt.
2013. jan. 4. 00:07
14/21 A kérdező kommentje:
Még csak vele voltam együtt, és ezt még egy darabig el szeretném mondani magamról. Nem akarok mással lenni, de Ő vele félek újból megpróbálni. Viszont vannak vágyaim, amiket nem tudok elfolytani.. Ezért akarok csak szexet vele, de szerintem ő is csak ezt akarja, csak azért mutat többet, hogy bele mennyek.. :S De bele fogok menni, eldöntöttem hogy holnap vele leszek, lesz ami lesz.
Teljesen megértelek, én is hasonló helyzetben vagyok, mint te, bár kicsit idősebb vagyok nálad. Vele voltam először és nagyon bonyolult a helyzet. Nem tudom kialakulhatna-e belőle hosszútávon komoly kapcsolat, viszont vannak vágyaim, amiket előtte el tudtam folytani. Mert nem akartam csak szexet valakitől, ahogy most sem akarok. Szóval nem akarok keresni valaki mást csak azért, hogy a testi szükségleteimen enyhítsek. Nem célom a szeretőim számát növelni. Vele meg már úgyis együtt voltam, tudom milyen vele, tudom, hogy jó vele. Szóval miért ne? Ha meg ezen felül újra valami több alakul ki, mint csak szex az már csak a ráadás. Persze tudom, hogy úgyis én leszek a végén aki érzelmileg sérül, mert hiába írtam ezt ide le ilyen szépen, úgyis képtelen vagyok elválasztani a szexet az érzéseimtől, amik tagadhatatlanul vannak felé még mindig. De így is szenvedek, szenvedek az Ő hiányától, a szeretethiánytól, a szexhiánytól. Akkor legalább párszor legyek boldog mégha csak pár órára is, aztán ráérek tovább nyűglődni. De inkább amiatt, amit megetettem, minta miatt, amit nem tettem meg.
Nem tudom segítettem-e... Én mindenesetre így állok hozzá a dologhoz egy a tiédhez nagyon hasonló szituációban.
2013. jan. 4. 10:49
16/21 A kérdező kommentje:
Teljesen egyet értek ezzel, kivéve hogy én tudom magam tartani a saját érzéseimhez.. És eltudnám különíteni a kettőt, a gond csak azzal van nekem, hogy azon tioródok béküljek e vagy se. Ha békülök azért tenném, mert szeretem, ha meg nem békülök, azt meg azért mert magamat szeretem és óvom ezzel a csalódással. Ma elmentünk mozizni, és nem jött át. Kérdeztem akar e velem lenni, azt mondta fáradt.. Hazajöttem, és bejövő 1várt. Azt írta már bánja hogy nem jött, de nem akart így velem lenni. Pff.. Na mindegy azt javaslom neked, hogy vedd a kezedbe az irányítást, és mindenben járj a kedvére még ha amúgy nem is akarnál, és a szexben is tegyél kedvére, hogy ő legyen az aki majd a végén ragaszkodni fog hozzád. :)
Köszi, de nálunk ez ennél sokkalta bonyolultabb, de aranyos vagy, hogy segíteni akartál:)
2013. jan. 4. 22:28
18/21 A kérdező kommentje:
Sok sikert neked :) Alakuljon a kedved szerint, kívánom neked :)
Mi történt egyébként? Kibékültetek?
2013. jan. 5. 14:27
20/21 A kérdező kommentje:
Nem.. mikor mentünk moziba elkezdte nekem nyomni a gombot, hogy miért nem jövök össze valami normális sráccal.. És van egy nagyon jó fiú haverom, akivel sokat szoktam együtt lenni, egyszer majdnem össze jöttem vele, de nem lett belőle semmi, és ezt a volt barátom is tudja. ÉS tegnap kimentem hozzájuk, és a volt barátom meg neki állt féltékenykedni, hogy minek megyek, maradjak otthon. Mire mondtam h nem, erre hogy jó akkor kit érdekelsz mennyél.. Rá két órára írt, hogy na hol vagyok, mondtam hogy még mindig kinnt vagyok erre besértődött megint :) Szóval nem értem őt. Egyik nap bíztat hogy jöjjek össze valakivel, másnap meg féltékenykedni kezd.. :) Az agyam eldobom
Kapcsolódó kérdések: