Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kapcsolatban vagyok nem olyan régóta. Akk csinálhatod már a barátommal facera közös képet? Vagy hány nap után jó kb ha csinálnánk? Mármint amikor összejön valaki valakivel? .
Igen, ahogy mondta az első is. A királyfi addig semmit nem tehetik, amíg meg nem házasodik! Tehát kell a palacsintasütés!
Viccen kívül: amikor képes leszel saját hatáskörben meghozni ezt a döntést, akkor tehetsz csak fel képet!:)
teljesen érthető a kérdés, bár furán van megfogalmazva. engem is érdekeltek volna a válaszok, hogy mikor tesz fel valaki közös képet a párjával.
de ide bohóckodni jönnek az emberek, nem normálisan válaszolni, úgyhogy ezt a kérdést is felesleges volt megnéznem. reménykedtem h a 6 válasz közül legalább egyik a kérdésre fog válaszolni, de nem.
nekem is van egy ismerősöm, akinek állítólag van valakije, de nincs fent róluk közös kép, míg az előző párjával volt közös kép. ezért is érdekeltek volna a válaszok...
mégis mire vártok, hogy mi mondjuk meg mikor csináljatok képet faszra?
ez olyan agyilag 10 éves vagyok kérdés
de ha tudni akarjátok akkor rakok fel és azt amit akarok amikor akarom mert nem érdekel ki mit gondol
"nekem is van egy ismerősöm, akinek állítólag van valakije, de nincs fent róluk közös kép, míg az előző párjával volt közös kép. ezért is érdekeltek volna a válaszok"
Jól olvasom hogy neked ebben a sztoriban nincs is szereped?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!