Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha kapcsolatban vagyok nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kapcsolatban vagyok nem olyan régóta. Akk csinálhatod már a barátommal facera közös képet? Vagy hány nap után jó kb ha csinálnánk? Mármint amikor összejön valaki valakivel? .

Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 00:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mig nem tudsz sütni palacsintát nem csinálhatsz közös képet facebookra. Sőt, igazából még nem is fiúzhatsz.
2012. nov. 21. 01:00
 2/13 anonim ***** válasza:

Igen, ahogy mondta az első is. A királyfi addig semmit nem tehetik, amíg meg nem házasodik! Tehát kell a palacsintasütés!

Viccen kívül: amikor képes leszel saját hatáskörben meghozni ezt a döntést, akkor tehetsz csak fel képet!:)

2012. nov. 21. 01:03
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
mi ez a retardált kérdés.
2012. nov. 21. 01:04
 4/13 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg anyucit.
2012. nov. 21. 01:10
 5/13 anonim ***** válasza:
amikor dugtatok már akkor kell közös kép
2012. nov. 21. 01:48
 6/13 anonim ***** válasza:
A 3-ason felröhögtem. XD
2012. nov. 21. 01:56
 7/13 anonim ***** válasza:

teljesen érthető a kérdés, bár furán van megfogalmazva. engem is érdekeltek volna a válaszok, hogy mikor tesz fel valaki közös képet a párjával.

de ide bohóckodni jönnek az emberek, nem normálisan válaszolni, úgyhogy ezt a kérdést is felesleges volt megnéznem. reménykedtem h a 6 válasz közül legalább egyik a kérdésre fog válaszolni, de nem.

nekem is van egy ismerősöm, akinek állítólag van valakije, de nincs fent róluk közös kép, míg az előző párjával volt közös kép. ezért is érdekeltek volna a válaszok...

2012. nov. 21. 02:36
 8/13 anonim ***** válasza:
Akkor szájba rágom: Te határozod meg, hogy mit teszel ki a SAJÁT oldaladra, senki más. Saját hatáskörben azt csinálsz, amit akarsz. Nem is értem (értjük), miért mástól kérdezitek, hogy mit tegyetek a saját ügyeitekkel. Ez kb. azzal azonos szintű kérdés, hogy baj-e, ha az egyik fotelbe teszitek a zoknitokat, nem kellene- e a másikba, és gáz-e, ha nincs fotel, mert a földön szerettek ülni. Miért? A saját lakásodban nem Te vagy az, aki az úr? Nem Magadnak csinálod? De. Akkor meg?
2012. nov. 21. 02:44
 9/13 anonim ***** válasza:

mégis mire vártok, hogy mi mondjuk meg mikor csináljatok képet faszra?

ez olyan agyilag 10 éves vagyok kérdés

de ha tudni akarjátok akkor rakok fel és azt amit akarok amikor akarom mert nem érdekel ki mit gondol

2012. nov. 21. 02:46
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

"nekem is van egy ismerősöm, akinek állítólag van valakije, de nincs fent róluk közös kép, míg az előző párjával volt közös kép. ezért is érdekeltek volna a válaszok"

Jól olvasom hogy neked ebben a sztoriban nincs is szereped?

2012. nov. 21. 02:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!