Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kapcsolatban vagyok nem olyan régóta. Akk csinálhatod már a barátommal facera közös képet? Vagy hány nap után jó kb ha csinálnánk? Mármint amikor összejön valaki valakivel? .
Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 00:52
11/13 anonim válasza:
Ha egy olyan buliba megyek, ahol egy-két emberen kívül nem ismerek mást, és készülnek képek, szívbaj nélkül felrakhatom facebookra, még ha a képen hat emberből hárommal akkor találkoztam először, és nem fogja senki azt hinni, hogy bármelyikkel is járnék. Úgy értem nem mindegy, milyen képet töltögetsz fel oda? Nem kell a kép alá ilyen degradáló f.szságokat írni, hogy "édes pici szerelmemmel", meg mittudomén, hanem fellököd, aztán cső. Előtte kérdezd meg a párodat, zavarja-e, ha felteszed rólatok ezt meg ezt a képet. Ha bizonytalan vagy, akkor ne tedd fel, ilyen egyszerű. Nem a facebooknak szól a kapcsolatotok, nem? Az ismerőseid túl fogják élni, ha nem látnak rólatok andalgó képeket. Kész vicc, hogy a facebook miatt kell ennyit problémázni. Tipikus nő vagy. :D
12/13 anonim válasza:
Hát ez attól függ... Ha teliholdkor jöttetek össze, zuhogó hóban, akkor a Nap állásából kiolvashatjátok másnap, délben. Ellenben, ha fogyó Holdnál, akkor érdemes fél évet várni, viszont növekvő Holdnál azonnal közös képeket kell csinálni, és feltenni.
Lehet, hogy nektek már késő, sajnálom =/
13/13 anonim válasza:
Az önálló gondolkodás vajon mi?
/ Egy évfolyamtársnőmre emlékeztetsz, aki egyedül azt sem tudta eldönteni, milyen csokit vegyen az automatából. /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!