Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, akik sikeresek a lányokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, akik sikeresek a lányoknál! Mi a sikeretek titka vagy mit gondoltok mitől tudtok ágyba vinni minden vonzó lányt, esetleg barátnőnek megszerezni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 3. 01:38
1 2 3 4
 31/38 Tyler913 ***** válasza:
100%

"lassan már azt írod, udvaroljon a nő, ő tegye a szépet."

Részben. Annyiban igazad van,hogy meg szeretném dönteni azt az idejétmúlt,romantikus ábrándokból és a másik nem félreértéséből származó képet,mely szerint a szexualitás úgy működne,hogy a férfi udvarol,kapar,tesz a szépet,a nőnek meg csak annyi a dolga,hogy kegyesen igent mondjon. Ez olyan,mintha a nő annyival értékesebb lenne,hogy ő a díj,akit a férfinak el kell nyernie. Csakhogy ez baromság, mert a nő soha nem fog tisztelni olyan férfit,aki hason csúszik érte és magánál többre tartja őt.

Ez az egész játék kéne legyen,ami oda-vissza működik,és mindkét fél hozzáteszi a magáét.

2013. febr. 10. 17:11
 32/38 anonim ***** válasza:

"Ez az egész játék kéne legyen,ami oda-vissza működik,és mindkét fél hozzáteszi a magáét."

Igen, ebben egyetértünk, bár sok nő meg tud becsülni olyan férfiakat is, akik "hason csúsznak" előtte... de ez már kissé más, nem keverem bele. Inkább szexuális értelemben jellemző, ismerek nem egy ilyet, de valószínűleg még ott is kellemes, ha a férfinak van egyfajta tartása EMBERILEG. :)

2013. febr. 10. 17:16
 33/38 Tyler913 ***** válasza:

Igen,egy darabig meg tudják becsülni,mert az egojuknak hízeleg. Meg persze kis százalékban ugyan,de vannak dominánsabb típusú nők,akik mellé jobban illik egy megengedő,alázatos,gyengébb jellemű férfi.

Az egzisztenciális biztonság sem elhanyagolható szempont,hiszen egy olyan férfi,aki a tenyerén hordozza a nőt,mindent megad és mindent elvisel,könnyű élettel kecsegtet és ez nagy kísértés. De abban biztos lehetsz,hogy egy ilyen férfi érzelmi/szexuális szinten semmit nem mozdít meg egy nőben.

2013. febr. 10. 17:20
 34/38 anonim ***** válasza:

Nem, én arra céloztam (és ezt tudom, sok barátnőm ilyen, én is ilyen vagyok), hogy szexuális értelemben izgató lehet az előttünk való "hason csúszás". Én domináns vagyok az életben is, a szexben is, nem vagyunk (már) olyan kevesen. De ezt ne valami leuralásnak képzeld, például sosem beszélek csúnyán az aktuális (most régóta tartós) párommal, nem kritizálom, nem szidom, a hétköznapokban a kedvesség jellemző.

Az egzisztenciája nem érdekel, de attól kifejezetten irtózom, hogy akár anyagilag, akár érzelmileg "függjön" tőlem, mert hogy is írjam... én sem vagyok függő típus. Kötődjünk, a kötődés más, de ne érezzem, hogy meghalna nélkülem, elanyátlanodna, stb. Ez egyrészt felelősség, másrészt fojtogató érzés tud lenni. Férfiban is azokat vonzzák az ilyen nők, akik maguk is kapcsolatfüggők, valószínűleg.

Szóval, arra céloztam, hogy még egy ilyen kapcsolatban is fontos, hogy tudjam ÉRTÉKELNI őt, például legyen önállósága, személyisége, lehessen vele beszélgetni, legyen véleménye, ha nem ért egyet, igenis mondja meg (nem veszekedve, hanem normálisan), stb.

Továbbá engem taszítana, ha tudnám, hogy azért "csúszik mászik" előttem, mert szexfüggő, és a farkán át lehet vezetni, továbbá ezt megteszi bármilyen nővel szemben, tehát kb. mindenki azt csinál vele, amit akar...

2013. febr. 10. 17:29
 35/38 anonim ***** válasza:

Mellesleg igen, hozzám például egy olyan férfi illik, aki kevésbé domináns nálam. Így írom, mert nem feltétlenül "gyengeség" kérdése ez. Másfajtával nem jövök ki. Nagyon szívesen irányítok, ha ez a másiknak is kívánatos, de ne azért legyen kívánatos, mert ő egy gyámoltalan, függő, kiszolgáltatott, stb. valaki, hanem mert simán kevésbé irányító jellem, de azért kiegyensúlyozott, nyugodt, kedves, stb. Az is bejön, ha felnéz rám, de én is tisztelem őt.

Ez megint óriási különbség ahhoz képest, amikor a kapcsolatban a nő semmit sem tud tisztelni a férfiban. (Vagy fordítva).

2013. febr. 10. 17:33
 36/38 Tyler913 ***** válasza:

Az,hogy egy konkrét szexuális aktus közben mi történik,egész más kérdés. Ott belefér sok minden,én is szeretem átadni az irányítást.

Sőt,az élet más területén is olyan helyzetben,amikor tudom,hogy a másik jobban meg tudja oldani,mint én.

De szerintem megegyezhetünk abban,hogy egy nő csak olyan férfira tud felizgulni,akire képes felnézni,akit képes tisztelni. Kíváncsi vagyok,nőként egyetértesz-e ezzel?

2013. febr. 10. 17:38
 37/38 anonim ***** válasza:

A tisztelettel igen, az egyoldalú felnézéssel nem. :) Az inkább fordítva jön be, bevallom, tehát vonzó, irtózatosan, ha felnéz rám, de nem feltétel. :)) Az is jó, ha simán kölcsönösen tiszteljük, megbecsüljük egymást. :)

Amit írsz, az pedig- legalábbis tartósan- a férfiakra is igaz, bár ők talán lefekszenek másfajta nőkkel is, akiket nem tudnak tisztelni, de amikor komoly kapcsolatról van szó, szintúgy kell, hogy tudják tisztelni, értékelni a nőt, ebben az értelemben felnézni rá.

Tehát, igaz is, meg nem is, amit írsz.

Úgy el tudom fogadni, ha kölcsönösen fel tudnak nézni egymásra, én azért, mert valamiben ő a jobb, ő azért, mert valamiben én.

"Összben" nem értek egyet, tehát nem szeretem azt érezni, hogy ő összességében jobb nálam, értékesebb ember. Az ilyenek általában idősebb férfiak voltak, akikkel szemben ezt éreztem, amolyan mester, apafigurának tudtam venni, vagy "ellenfélnek", akit be kell érnem, vonzalom sosem volt. :)

2013. febr. 10. 17:46
 38/38 anonim ***** válasza:

Még kiegészíteném:

"egy nő csak olyan férfira tud felizgulni"

Szexuális értelemben fel tudok izgulni egy simán szép testű, szép arcú fiúra is. De hosszabb távra csak akkor kell, ha tényleg tudom értékelni, emberileg tisztelni. Ez lehet akár egy szexuálisan szubmisszív fiú is, sőt, esetemben ez kifejezetten szerencsés.

2013. febr. 10. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!