A Mass Efffect karaktert áttudjuk vinni A ME2-be. Kíváncsivá az tesz, hogy mennyire érdemes minden mellék küldit megcsinálni, minden medált meg egyéb dolgot megszerezni, vagy pénzt gyűjteni? Egy átimportált kari mennyi bónusszal kezd a ME2 elején?
csak a fobb dontesek szamitanak, semmi mas nem importalodik
ugyanez ervenyes a ME3-ra is
Na itt álljunk meg !! Majdnem mindenki téved. Igenis kapsz bónuszokat, nem is keveset és IGEN kellenek a mellékküldetések is.
1. Importált karakterrel bónusz szinteket kapsz minél nagyobb karaktered volt a ME-ben. A max. szint az 1-ben 60 amit ha importálsz 15-ös szinten kezded a ME2-őt.
2. Plusz ásványi anyagokat és plusz pénzt kapsz a ME2-őbe importáláskor ami sokat segít mert minden cucc elég drága. Én is mindig Cheat Engine-el dobtam magamnak pár millió kreditet. :D
3. Jó oké elismerem ANNYIRA nem baromi fontos a mellékküldetésezés de pl. pár megjelenik a ME3-ban pl. amikor találkozol Conrad-al és kéri az Elkoss Combine jogokat meg a mátriarka írásokat vagy SPOILER !! kiderül hogy EDI a Holdon lévő vad VI-ból lett előállítva SPOILER VÉGE.
tudom hogy kicsit később írok, de igenis fontos, mint az előző előttem már leírta.
és a 2-ben is nagyon fontos lesz a 2 és a 3 végkimenetele miatt is, hogy minél több fejlesztést megcsinálj (szóval sok pénz és nyersanyag kell majd), és hogy megcsináld a mellékküldetéseket, különös tekintettel a csapattársakéra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!