Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, akik sikeresek a lányokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, akik sikeresek a lányoknál! Mi a sikeretek titka vagy mit gondoltok mitől tudtok ágyba vinni minden vonzó lányt, esetleg barátnőnek megszerezni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 3. 01:38
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
53%
Ugyan én pont nem egy alsógatyamodell vagyok, de eddig volt már néhány tapasztalatom, és azt kell mondjam, a külső hiányosságokat lehet kompenzálni a "beszélőkével". A nőknek nagyon lehet hatni a lelkükre, és itt nem arra gondolok hogy addig mondogatod neki hogy ő kell, vagy nyomulsz rá, amíg fel nem adja, mert ez nem működik. Inkább ha szót értesz velük, van szókincsed, és értelmes vagy...nos ennyi a titok.
2013. jan. 3. 01:46
 2/38 anonim ***** válasza:
67%
pénz & sárm
2013. jan. 3. 01:58
 3/38 anonim ***** válasza:
Nem ülünk 24/7 a WoW és CoD előtt xD
2013. jan. 3. 02:36
 4/38 anonim ***** válasza:
24%

Ha először barátnőnek akarod, és csak utána ágyba vinni, megérzik. És rögtön jobban tapadnak rád.

Ad.2: az önbizalom fontos. Nagyon.

2013. jan. 3. 03:18
 5/38 anonim ***** válasza:
13%
Átlagnál joval okosabb pszihopata vagyok és szinte 2 sec alatt tudom az élettörténetét az embernek( persze tulzok de elég hamar rájövök kivel álok szemben) onnantol nem nehéz ugy viselkedni olyanokat mondani ami számár nem csak, h pozitivum de egyenesen ámul töle, hogy mennyire rokonlélekre talált
2013. jan. 3. 03:34
 6/38 anonim ***** válasza:
42%

"Inkább ha szót értesz velük, van szókincsed, és értelmes vagy...nos ennyi a titok."

Még az első oké,de a többi kettő az baromság :D Pont hogy az értelmeseket kerülik a nők

2013. jan. 3. 05:02
 7/38 anonim ***** válasza:

Nekem az a titkom, hogy jól dugok. A nők pletykásak, elég párat megcsinálni közülük és rögtön híre megy az ember képességeinek .. onnantól meg kézről (punciról)-kézre (puncira) adnak!

:-D :-D

2013. jan. 3. 07:43
 8/38 anonim ***** válasza:

Jóképű vagyok és jó a dumám...ennyi általában elég a legtöbb egyszerübb csaj megszerzéséhez.

Barátnőmet is szerintem a dumámmal szereztem meg, pedig nála okosabb embert keveset ismerek...szóval jó dumával még a nagyon penge lányokat is meg lehet kapni.

2013. jan. 3. 07:51
 9/38 anonim ***** válasza:
50%

valahogy úgy vagyok vele, mint a pszichopata kolléga :D

és mindig három fontos dolgot tartok szem előtt: megjegyezzen, megkedveljen, érdekeljem

2013. jan. 3. 07:52
 10/38 anonim ***** válasza:
Akik sikeresek a lányoknál, azoknak nem mindig tűnik fel, de annyi a titok, h jóképűnek és magasnak kell lenni. Bizonyos rétegnél pedig az is elvárás, h gazdag legyél.
2013. jan. 3. 08:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!