Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akik sikeresek a lányoknál! Mi a sikeretek titka vagy mit gondoltok mitől tudtok ágyba vinni minden vonzó lányt, esetleg barátnőnek megszerezni?
Ha először barátnőnek akarod, és csak utána ágyba vinni, megérzik. És rögtön jobban tapadnak rád.
Ad.2: az önbizalom fontos. Nagyon.
"Inkább ha szót értesz velük, van szókincsed, és értelmes vagy...nos ennyi a titok."
Még az első oké,de a többi kettő az baromság :D Pont hogy az értelmeseket kerülik a nők
Nekem az a titkom, hogy jól dugok. A nők pletykásak, elég párat megcsinálni közülük és rögtön híre megy az ember képességeinek .. onnantól meg kézről (punciról)-kézre (puncira) adnak!
:-D :-D
Jóképű vagyok és jó a dumám...ennyi általában elég a legtöbb egyszerübb csaj megszerzéséhez.
Barátnőmet is szerintem a dumámmal szereztem meg, pedig nála okosabb embert keveset ismerek...szóval jó dumával még a nagyon penge lányokat is meg lehet kapni.
valahogy úgy vagyok vele, mint a pszichopata kolléga :D
és mindig három fontos dolgot tartok szem előtt: megjegyezzen, megkedveljen, érdekeljem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!