Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, akik sikeresek a lányokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, akik sikeresek a lányoknál! Mi a sikeretek titka vagy mit gondoltok mitől tudtok ágyba vinni minden vonzó lányt, esetleg barátnőnek megszerezni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 3. 01:38
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
67%
Valószínüleg nem vagyunk túl rosszképűek sem, nem vagyunk wow függők, normálisan öltözködünk és nem úgy nézünk ki mint a mai sok sok hülyegyerek aki úgy néz ki mint egy kislány.
2013. jan. 3. 08:21
 12/38 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem meg fele fele. A nők egyik fele leszarja a személyiséged, elég ha egy normális tag vagy, de full jól nézel ki, ezek a külsőségek emberei, a másik fele meg az amelyiknek midnegy milyen vagy kívülről, de minimum átlag meglegyél, viszont nem mindegy nekik az egyéniséged, a beszéded, humorod, magabiztosságod. Szóval kombináltan mindkettő oldal bejátszik. Jó külső+ jó belső a titka.

Melyiknél mi működik, az nincs ráírva. De mindig lesz olyan jő akinél bebukod, legyél akármilyen jó is.

2013. jan. 3. 11:03
 13/38 anonim ***** válasza:

Mégis honnan tudják hogy jól dugsz?Rá van írva a homlokodra és akkor már egyből az öledbe hullanak?Akkora kamu vagy te b*zd meg,életedben nem voltál még nővel

2013. jan. 3. 13:18
 14/38 anonim ***** válasza:

Na megint megjött egy IQ fighter ... :-P

Olvasni nem tudsz? "elég párat megcsinálni közülük"

2013. jan. 3. 13:29
 15/38 anonim ***** válasza:

nekem nem kéne olyan pasi aki magas és helyes, de buta mint a föld.

azért ennyire nem vagyunk külsőségesek. más pénze engem meg nem érdekel, nekem egy bizonyos intelligenciaszint kell, amit jó dumával le tudok szűrni. szóval jó duma +1

mert a kommunikáció fontos (nálam)

2013. jan. 3. 14:40
 16/38 anonim ***** válasza:
Tudunk beszélni. Lesz@rjuk, hogy egy nőnek mi a véleménye rólunk, mert voltunk már eléggel ahhoz, hogy tudjuk, hogy lesz másik.
2013. jan. 3. 14:43
 17/38 anonim ***** válasza:

Utolsó, ott a pont!

Ez az amit a lányok ellenálhatatlannak érzenek.

2013. jan. 3. 14:56
 18/38 Tyler913 ***** válasza:
91%

A kirakós néhány részlete:

1. Magas értéktudat. Nem sima,alaptalan önbizalom,hanem olyan attitűd,hogy szinte világítson rólad: nem akárki vagy,hanem különlegesen magas értéket képviselsz.

2. Unneedy: nem vagy kiéhezett,nem akarod mindenáron megszerezni az adott nőt. Úgy viselkedsz,hogy ő akarjon megszerezni Téged.

3. Feltűnő külső: magasság előny,de nem feltétel. Nem árt némi plusz izom,ápoltság, igényes cuccok,megtervezett külső (ruházat és frizura).

4. Humor és lazaság

5. Kezdeményezőkézség és jó vezetői adottságok

6. Széles műveltség,bármihez tudj hozzászólni úgy,hogy ne légy okoskodó.

7. Saját szakmában elhivatottság,céltudatosság.

8. Sikerorientált gondolkodás és pozitív életszemlélet.

9. Élj a jelenben!

1O. Jó szöveg:)

11. Erős szexuális kisugárzás,annak tudata,hogy jó vagy az ágyban,és olyan csúcsokra tudod eljuttatni a nőt,mint még soha senki.

12. Személyes misztikum: készség a határok áthágására,váratlan húzásokra. A nő sosem hiheti azt,hogy kiismert és a birtokában tart.

Kapásból ennyi,de tudnám részletezni még:)

2013. jan. 3. 16:21
 19/38 anonim válasza:

Tyler913-nak igaza van. Jó mondjuk az is igaz, hogy én sem vagyok egy utolsó darab, elég jó képű vagyok, de a tapasztalataim szerint számít a humor érzék. És vigyáz ne kamuz a lányoknak. Bár nem mondják, de különleges érzékük van ahhoz, hogy tudják kamuzol vagy nem. Legyél határozott ne egy nyámnyila tutyi mutyi ember. Ám ne akarj minden nőt meghódítani, mert az nem megy. 100%-os csajozási tipp nincsen de az esélyeket lehet növelni.

Ha elutasítást kapsz, ne vedd annyira fel. Lépj tovább.

De tudnám még sorolni elég hosszan.

2013. jan. 3. 19:14
 20/38 anonim ***** válasza:

EZ a 11 es meg 12 -es pontok az előző válaszoló írásában de több másik is elég érthetetlennek tűnik,hogy hogyan lehetne megoldani hogy olyan legyél, kicsit olyan mintha azt mondaná, egy 25 éves 150 centis kertitörpe fickónak, hogy alacsony vagy? Nőlj fel!

Egyszerüen ez a légy kiszámíthatatlan szöveget már sokszor olvastam, de egyszerüen fingom nincs, mitől tud valaki ilyen lenni, mumus az egész. Az meg hogy higgy benne,hogy állati fasza vagy az ágyban ,egy huszonéves még sose szexelt fickó számára is nagyon elérhető :)) tudatállapot.

Egyébként jól írja, mert a siekres emberekben ez mind megvan, mert jókor volt jó helyen a mentális fejlődése időszakaiban, de ezek a belső tulajdonságokat takaró pontok nem mindenki számára elérhetőek. /szerintem/

2013. jan. 3. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!