Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el apukámnak?
Figyelt kérdés
Hát én már régóta megismerkedtem egy fiúval, mindig csak 1-1 napot találkoztunk, de már 6 hónapja járok vele, apunak még nem mertem megmondani, hogy van barátom, és eljönne hozzám pár nap múlva több napra, és bemutatkozna itthon, és az ő szülei ismenrnek engem és elhívtak magukhoz szilveszterezni...hogy mondjam meg apunak h van barátom és, hogy eljönne pár napra? Egyébként egy nagyon nagyon aranyos, okos, szorgalmas fiúról van szó! :) Létszives csak normális válaszokat adjatok és ne offoljatok! :)2012. dec. 24. 22:16
1/8 anonim válasza:
mondd meg neki, hogy apu van egy kedves fiú, együtt vagyok vele egy ideje. próbáld a jó tulajdonságait bemutatni, akkor nem lesz gond
2/8 anonim válasza:
Faterodnak egy fokkal nehezebb a helyzete,mint a barátod szüleinek.Szerintem próbáld meg felvinni hozzátok,és bemutatni őket egymásnak.Viszont a szilveszterezésről szerintem egyenlőre inkább mondj le,mert amíg meg nem ismeri a barátodat,hogy milyen,nem hinném hogy csak úgy elenged.De ki tudja.Te ismered,a te apád.
3/8 A kérdező kommentje:
Csak távkapcsolatban vagyunk, és nem ugy van h felviszem és bemutatom, hanem kellene maradjon pár napot is...legalább apa is jobban megismerné :)
2012. dec. 24. 22:27
4/8 anonim válasza:
Csak így viszont jópár lehetőséggel találod szembe magad.Az rendben van,hogy elmondod.Már itt is,vagy jól fogadja,hogy a kicsi lányának van egy barátja,vagy sokkot kap,és csak lassan tudja elfogadni.Ha az első lehetőség áll fent,akkor bátran előhozakodhatsz vele,hogy elhívnád magadhoz.De még ebben az esetben is lehetnek tiltakozó reakciói,ha megemlíted,hogy több napra jönne.Ha meg a másik lehetőség áll be,miszerint már azt is rosszul fogadja,hogy barátod van,akkor meg végleg agyvérzést kap,mikor elmondod neki,hogy elmegy hozzátok,pár napra.Szóval nehéz így bármit is mondani,mert nem ismerjük az öreget.
5/8 anonim válasza:
A lányos apákkal nem könnyű, biztosan ő is félt(ene) téged. Számomra kicsit furcsa, hogy a 6 hónap alatt semmi nem derült ki erről az egészről, valamit azért lassan beadagolhattál volna otthon. Nyilván nehéz a helyzetetek, és nem tudod meghívni magatokhoz pl. egy ebédre, ahonnan aztán hazamehet. Így viszont nem tudom, mennyire fog belemenni apukád, hogy ott aludjon nálatok a fiú. Remélem, nem lesz gond. Amúgy ha én lányos apa lennék, én szétlőném a t*keit annak a fiúnak, aki bántaná a lányomat, és meg is tudom érteni a lányos apákat, akik féltik a gyereküket. Ha apukád esetleg kiakad azon, hogy van valakid, akkor magyarázd meg neki, hogy féltél, hogy mit fog hozzá szólni, és nem tudtad, hogyan közöld vele a dolgot. És igyekezz a barátod jó tulajdonságait kiemelni, szerintem ha apukád megismeri őt, akkor nem fog tiltakozni.
6/8 A kérdező kommentje:
1. ő nem bánt engem :)
2. sejtik, hogy van barátom, de még nem beszéltünk róla.
2012. dec. 24. 22:38
7/8 anonim válasza:
Pl elmegy hozzátok és azt mondod először h csak egy barát. CSAK BARÁT!!!! Megismerkednek . Azt mondtad szorgalmas okos fiú. Gondolom az apák szeretik az ilyeneket . És amikor már megkedvelte elmondhatod h nem csak a barátod ,hanem jártok is. Amúgy hány éves vagy?
8/8 A kérdező kommentje:
8. osztályos vagyok amúgy... igen én is azon gondolkodtam, hogy először csak barátként mutatom be, de enkem van egy olyan érzésem, hogy apu bírná a fiút, mert tényleg nagyon okos, és szorgalmos, és vannak céljai az életben :) Egyébként a mostohám beszél apuval az este, és megmondja neki, hogy van valaki akit el szeretnék hozni meg stb stb :) köszi az eddigi válaszokat :)
2012. dec. 25. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!