Hogy mondjam meg apukámnak?
Apukám nagyon félt engem,és sosem engedte hogy mély vízbe menjek,pedig tudok úszni.Most a báttyámékkal mentem fürdeni,a báttyám nagyon jó úszó,és bementem vele a 2,2m-es vízbe,(végi mellettem volt )hogy kipróbáljam tényleg tudok- e úszni vagy csak kis vízben.Semmi bajom nem lett,mostmár tudom hogy hogy állok a vízzel,már nem hajt a kiváncsiság,többet nem megyek.De ha ő megtudja,és bizonyára megfogja,akkor nagy büntetésre számíthatok.A kezét soha nem emelte rám egyszer se,büntetni sem nagyon szokott,de ezért biztos meg fog.Hogy mondjam el neki,hogy ne mástól tudja meg,és mégse legyek büntetésbe?
14/L
Ülj le vele és beszéld meg vele: Apa tudok úszni! Tudom,hogy féltesz,de nem egyedül voltam,ha eltűnök egy fél perc alatt kimentettek volna. Voltam mélyvízben és még mindig élek. Felkészültem a büntetésre!
Mond ezt neki :D
Tökmindegy úszás szempontjából, hogy 2 méteres, vagy 12 méteres vízben úszol! Ezt is elmesélheted apádnak!
:)
Én a 4 éves lányomat dobáltam a mélyvízbe: vagy kiúszik, vagy kiissza! Kiúszott...
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!