Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el apukámnak hogy 5 hónapja van egy távkapcsolatom?
Hasonló cipőben jártam... amúgy énis szfvári vagyok:D
Mikor látod, hogy jobb kedvébe van és éppen nem siet sehova kapd el és mondd neki, h apu beszélni szeretnék veled. Üljetek le majd mondd el, hogy van egy barátod akit nagyon szeretsz(feltételezem) és, hogy sajnos messze lakik, s hogy bánt a dolog, h eddig nem mondtad el neki. Aztán várd meg a reakcióit, ha te vagy az apuci egyetlen pici lánya, lehet, hogy kell neki egy kis idő.
Sok sikert!:)
Ne lepődj meg, ha eleinte kicsit morcos lesz. Nálunk sem én vagyok az egyetlen gyerek, apunak még is sokáig tartott feldolgoznia, hogy "felnőttem"... Ha itt volt barátom, mindig kerülte, ha szóbajött, akkor csak mormogott az orra alatt, így ment ez jópár hónapig. Aztán megbékélt vele, hogy előbb utóbb én is kirepülök a családi fészekből és ez így van rendjén. :)
Beszélgetés után, hagyj neki egy kis időt, amíg megemészti, de a tanácsom ugyan az, amit az előttem szóló is írt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!