Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy hatalmas dilemmám. Lehet egy távkapcsolatom és egy helyi kapcsolatom. Ti melyiket választanátok?
Az én barátom is messze lakik, illetve külföldön dolgozik és 1 hónapban 1-szer látjuk egymást, lassan 1 éve vagyunk együtt nyáron összeköltözünk és nagyon szeretjük egymást!
Ne azt nézd hol lakik, hanem az embert nézd!
Én távkapcsolatban élek, 80km-re lakunk egymástól.Míg suliba jártam úgy csak 2hetente taliztunk hétvégén, de most h már végeztem így többet vagyunk együtt.Én szoktam menni hozzájuk, mert neki olyan a munkálya h nehezen szabadúl.Több mint 3 éve vagyunk együtt.Igaz voltak kissebb nagyobb gondok, mert én többet akartam vele találkozni, de egy idú után megszoktam, és megértettem hogy nem lehet.
Tervezzük az összeköltözést max 1 éven belül.
Ki lehet bírni a távkapcsolatot, ha megbíztok egymásban, teljes őszinteség van a kapcsolatotokban, és h szeressétek egymást.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!