Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas érzelmi viharban sínylődöm. :D Valaki segítene kibogozni?
A helyzet, hogy december elején új munkahelyre kerültem, ahol rögtön az első nap a felettesem nagyon udvariasan viselkedett velem, hazavitt munkából, többször kérdezte hogy érzem magam, stb... Nekem már akkoriban nagyon tetszett, mint pasi, de mivel ujjongva mesélte, hogy a héten költözik össze a barátnőjével, akivel 4 éve együtt van, így esélytelennek gondoltam a dolgot, és úgy döntöttem érzelmileg nem csöppenhetek bele.
Ahha, gondoltam én... A pasi továbbra is nagyon kedvesen viselkedett velem, elég baráti lett a viszonyunk, tőlem kért párkapcsolati tanácsokat, mit vegyen a barátnőjének, hasonlók, szóval, szó, mi szó jóba lettünk.
Időközben összejöttem az egyik kollégámmal, egyrészt, mert tényleg nagyon tetszett, és nagyon aranyos srác, másrészt csúnya ezt mondani, de jól is jött a felejtéshez.
Vele két hónapja vagyunk együtt, múltkor túléltünk egy válságot, mert úgy éreztem nem tudjuk egymásnak érzelmileg azt nyújtani, amit szeretnénk, másrészt a srácnak valahogy mindig minden fontosabb volt, ezért szakítottam vele. Rövid időn belül persze éreztem, milyen mocsokul hiányzik, úgyhogy bocsánatot kértem tőle, elfogadta, most viszont azt érzem, még hidegebb a dolog, mint volt.
Időközben a felettesemet dobta a nője, és elkezdett nagyon durván udvarolni. Persze nem egyértelműen, deee én is érzem, hogy így van, meg mindenki más a környezetünkben is. A sors iróniája, hogy végül ők is kibékültek, de már nem az igazi a helyzet, már ahogy meséli...
Most ott vagyok, hogy próbálom rendbe tenni a saját párkapcsolatomat, meg gyakorlatilag a másik pasival érezhetően forr köztünk a levegő...
Nyilván, esélytelen lenne köztünk a dolog, még ha működne is amúgy, mert nemhogy az nem volt okos döntés, hogy a munkahelyen találjak párt, de hogy még le is váltsam egy másikra adott esetben, az maga az öngyilkosság, mert darabokra marcangolnának a pletykás némberek.
Na de a kérdésem igazából az lenne, mi a helyes ilyenkor? Nyilván nem nyomulok egy foglalt pasira, ráadásul párom van nekem is, de vele kapcsolatban sem tudom mi tévő legyek, mert a kezdeti lelkesedésem után ez a hidegség most úgy elszomorít...
23/L
"a héten költözik össze a barátnőjével, akivel 4 éve együtt van, így esélytelennek gondoltam a dolgot, és úgy döntöttem érzelmileg nem csöppenhetek bele."
Szóval ő a felettesed.Hát elég gáz pasi lehet,ha egy komoly kapcsolatban 4 év után képe csak összeköltözni a nőjével.Nem egy határozott típus,pláne,hogy visszament a nőjéhez.
A pasid meg nyílván elég nyomi,ha lelkileg sem adott neked 100%-ot.
Ha a helyedben lennék,mindkét férfi esélytelen lenne.Hidd el ezeknél vannak jobbak is.Dobbantsd a mostanit,a főnökre meg ne figyelj.(különben két szék közt a pad alá).
Persze, de annyira el vagyok keseredve... És a páromat sem szeretném nyúzni, annak ellenére sem, hogy ő is hajlott a békülésre, most mégsem látom jobbnak/jónak a helyzetet. Nem dobálhatom, mint egy plüssmacit, aszerint, hogy az érzelmi hullámvasút épp hol tart.
A felettesemmel nyilván nem kezdenék, én sem tartom megbízható pasinak, csak nem értem mi fogott meg benne, és miért jön elő mindig.
Tudom, hogy ha mindent megtennénk érte, jó párkapcsolatunk lehetne a jelenlegi párommal, de én hiába kaparok egyedül, ha ő nem tesz érte semmit. Egy helyen dolgozunk, elvileg minden nap összefutunk odabennt, ha csak 5 percre is, mégis hétvégi barátnőnek érzem magam, annak is a rosszabbik, este találkozós fajtából...
Tudom, hogy közhely, de egy életed van és ne áldozd be a jelenlegi pasidért, mert te is látod, hogy nem működik a kapcsolatotok.
A főnököddel kapcsolatban csak azt tudom tanácsolni, hogy jól gondold át a helyzetet és Te dönts, ne a munkatársak, család, barátok véleménye legyen a mérvadó.
a nőknek ilyen esetekben nagyon jó megérző képességük van, csak ha érzik, hogy baj lesz, akkor is a homokba dugják a fejüket, mert majd ők "rendet tesznek".
Szóval csak magadra hallgass, még ránk se :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!