Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kibogozni ezt a problémát? Véleményeket, tippeket várok sok köszönettel.
Előre szólok, hosszú lesz, és tényleg bonyolult. Szeptemberben megismertem egy 10 évvel idősebb férfit, akitől először nem akartam semmit, csak ismerkedtem, barátkoztam, mivel új voltam még a városban, gondoltam nem árt ha vannak ismerőseim. De addig addig tepert egyszerre finoman és erőszakosan, hogy beadtam neki a derekam és elkezdtem vele külön is találkozgatni. Egyre jobban meg is tetszett, de mivel épp akkor voltam túl egy nagy csalódáson, nem akartam kapcsolatot. Ezt őszintén el is mondtam neki, és arra kértem, maradjunk barátok. Ő hozzátette, közeli barátok. Kb. egy hónapig találkozgattunk, sokat beszélgettünk, éreztem, h kellek neki, addigra már én is nagyon megkedveltem, és lefeküdtem vele. Féltem tőle, hogy talán ennyi volt és eltűnik majd, de nem így történt, utána is találkoztunk, beszélgettünk és ugyanazt a vonzalmat éreztem amit előtte. Kb. még egy hónapig. Sajnos már egy ideje nem tudtam találkozni vele, mert lebetegedtem, de mindig megbeszéltük msnen, hogy amint lehet, újra találkozunk. Most 2-3 hete már bármelyik nap készen álltam volna erre, de ő mindig elfoglaltságokra hivatkozik. Interneten sem keres, és ha én keresem, alig válaszol. Mintha hirtelen nem érdekelném vagy csak kolonc lennék neki. De nem tudom mire vélni, hiszen egyik napról a másikra lett ilyen és ezalatt nem történt köztünk semmi, ami ezt kiválthatta volna. Már próbáltam vele beszélni erről...elmondtam neki őszintén, hogy az sem baj, ha ennyi volt, ha nem akar többet velem lenni, csak mondja meg, hogy ne reménykedjek, hogy ne várjam, és tovább tudjak lépni. De erre mindig csak annyit mond, hogy "ne mondjak ilyeneket". Azóta annyira hiányzik, hogy már az is eszembe jutott, ha újra olyan lenne vele, mint régen, és folytatódna, ami elkezdődött, talán mégis benne lennék egy kapcsolatban. Talán kezdek beleszeretni. De a helyzet változatlan. Tökéletes állóvíz. Nem küld el, de nem is közeledik. Nem értem. Mi történhetett? Mitől lett hirtelen ilyen? És mit kellene tennem? Kérlek, segítsetek. Köszönöm előre is, ha megteszitek, valamint a türelmeteket is, hogy végigolvastátok.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!