Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, miért vagytok elutasít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért vagytok elutasítóak, és lekezelőek, az átlagos pasikkal? És miért ugrotok azonnal egy helyes pasi csettintésére, amit később megbántok?

Figyelt kérdés

A csettintést arra értem, hogy egy helyes pasinak általában ismerkedésnél nem kell többet küzdenie 5-10 percnél (remélem érthető mire gondolok)

És magyarázatot kérnék korral együtt, nem olyan választ, hogy én nem vagyok ilyen stb, most attól a nagy többségtől kérdezném ezt aki ilyen

2012. dec. 20. 16:18
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Tudjatok miyen tök nehez ez? A fiuk tobbsege ma mar elvarja h a lany udvaroljon es megse mozdul h o csinaljon valamit. Ma mar a lany hivja randira a fiut es hanyat esnek h a fiuk hanyatvagodjanak elottuk..
2012. dec. 20. 22:14
 32/38 LeftBehind ***** válasza:
63%

Ööö...nem,ez egyszerűen annyit jelent,hogy a kapcsolat azon alapul,hogy a felek jól érzik magukat egymás társaságában a személyiségük miatt és nem valami felesleges jópofizás miatt.

Az pedig,hogy a tiszteletet ki kell érdemelni szerintem egy alap dolog. És ez alatt nem azt értem,hogy teperjen azért,hogy elismerjem. Egyszerűen lássam rajta,hogy ő se vesz kutyába engem. Még te is leírtad,hogy csak azt a lányt tiszteled,aki téged is tisztel.

Ellenvetés?

2012. dec. 20. 22:23
 33/38 anonim ***** válasza:
Ha Patrik is úgy értette, ahogy ezt te leírtad akkor oké, de akkor szegényem nem tudta rendesen kifejezni mire gondol.:( Automatikusan a papucsférj szerep jutott neki eszébe pedig erről szó nincs. Aztán szépen elkalandozott afelé, hogy én minden nőt tisztelek automatikusan, de ezt nem tudom honnan vette. Vannak nők, akiket gyűlölök, de ők tettek is azért és nem voltam beléjük szerelmes soha.
2012. dec. 20. 22:29
 34/38 LeftBehind ***** válasza:
Lövésem nincs,hogyan értette,de nekem ez jött le. Mindegy,egyszerű félreértés volt az egész.
2012. dec. 20. 22:31
 35/38 anonim ***** válasza:
12. Akkor ezekszerint minden helyes pasi belsőre semmi, meg buta ?:D Hát oké
2013. szept. 21. 22:48
 36/38 A kérdező kommentje:

Annyira imádom mikor a kérdés alatt nem választ kap az illető hanem 2 h*lye elkezd veszekedni.

Nem tudjátok ezt lejátszani privátba? és meghagyni a kommenteket a valós válaszolóknak?

Köszönöm

2013. szept. 22. 12:18
 37/38 anonim ***** válasza:

"Miért akar találkozni velem ezek után? Mire számítsak?

17 éves lány vagyok és a hétvégén elmentem egy kicsit szórakozni.Eléggé feloldódtam és megismerkedtem egy borzasztóan helyes sráccal és meghívott pár italra és elkezdett velem flörtölni és később elkezdtünk csókolózni.Utána mondta,hogy talán elmehetnénk a lakására.

Tudtam,hogy nem kéne,mert nem társasjátékozni akar velem,de végül is vele mentem,mert elegem volt abból,hogy még mindig szűz vagyok és még nem láttam olyan helyes pasit,mint ő.

A lakásán viszont valahogy más lett minden,rájöttem,hogy talán nem kéne lefeküdnöm vele és látta,hogy valami nem oké és elkezdtünk beszélgetni(én mondtam neki,hogy nem kell úgy tennie,mintha érdekelné az életem,de mondta,hogy szeretné,hogy jól érezzem magam) és rájöttem,hogy velem még sosem volt egyetlen srác sem olyan kedves,mint ő,pedig ki is használhatta volna a helyzetet.Végülis nem feküdtem le vele,de azért történt pár dolog...Utána mondta,hogy aludjak ott nyugodtan,szóval maradtam és másnap délelőtt haza hozott.Azt hittem,hogy nem fogom többet látni,merteléggé elcs*eszhettem neki a hétvégéjét,amikor csajozni akart,de helyette engem kellett vigasztalnia,bár állítja,hogy jól érezte velem magát,de azért gondolom nem így tervezte az estéjét.

Pár napja hívogatott egy telefonszám,de sosem vettem fel.De ma már elegem volt belőle és kíváncsi voltam,hogy ki az.Az a srác volt,akivel a hétvégén voltam(nem tudom,honnan szerezte meg a számomat) és mondta,hogy ha van időm elmehetnénk ebédelni." Na ennek a srácnak még csettintenie sem kellett. 23 éves jóképű, pénzes(vagy inkább a szülei?).

2015. máj. 2. 15:16
 38/38 anonim ***** válasza:

Visszajelzések alapján tudom, hogy jóképű vagyok.

Én sose láttam magam jóképűnek, még most se érzem úgy ,ettől függetlenül tudom hogy az vagyok.

hogy honnan? buszról rendszeresen integetnek a lányok, utácám rámköszönnek idegen lányok/nők, kis pajzán vigyorral az arcukon:D, sokan a szemembe mondják, volt hogy 3 csaj akart zaavrba hozni, elkezdték egyesélve dícsérni a testrészeimet. És bármilyen társaságba keveredek mindig látom leglaább 1 csajon h bejövök neki, vagy mégse, (volt már ilyen), az elég rosszul is már sajnos, de utólág mindig kiderül h mégis bejöttem vemlyiknek.

Szóval én innen tudom, ettől függetlenül ha tükörbe nézek én egyáltalán nem vagok elégedett magammal, esetleg néh ajobb napjaimban igen, de általában nem.

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat

Neki se kell csettintenie!

2015. máj. 2. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!