Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, miért vagytok elutasít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért vagytok elutasítóak, és lekezelőek, az átlagos pasikkal? És miért ugrotok azonnal egy helyes pasi csettintésére, amit később megbántok?

Figyelt kérdés

A csettintést arra értem, hogy egy helyes pasinak általában ismerkedésnél nem kell többet küzdenie 5-10 percnél (remélem érthető mire gondolok)

És magyarázatot kérnék korral együtt, nem olyan választ, hogy én nem vagyok ilyen stb, most attól a nagy többségtől kérdezném ezt aki ilyen

2012. dec. 20. 16:18
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Mire már átmegy rajtuk 100 férfi. Utána már a pénzes embereket keresik.:D
2012. dec. 20. 16:42
 12/38 Patrik24 ***** válasza:
42%
Mert ti nem is a lányra vagytok kíváncsiak hanem csak azt akarjátok,hogy legyen egy lány mellettetek. Ez nagy különbség. Ugyanis utóbbi esetben nyalizni fogtok neki, túlzottan illemtudóak lesztek, nem magatok adjátok, mert "meg akarjátok szerezni" őt, tehát nem ismerkedésről van szó, csakhogy ez visszafelé sül el, mertmagatok fölé helyzetik ezzel, és ez nem vonzó a nők számára. Nincs itt semmi gond, csak a amint mondtam ezeknek a férfiaknak (?) rossz a gondolkodásmódjuk.
2012. dec. 20. 16:42
 13/38 anonim ***** válasza:
Minden lanynak mas a helyes. Viszont ha egy atlagnal helyesebb pasiba zugik bele valamelyik lany,miutan megismerte a belsojet ki fog abrandulni belole.
2012. dec. 20. 17:16
 14/38 anonim ***** válasza:
47%
13-asnak igaza van, ott bukjátok el hogy nektek, csak nő kell, ha megfelel a paramétereiteknek bármelyik jó, de a szerelem pont nem erről szól,egy olyan lány aki meg szerelmet szeretne persze hogy nem megy bele ilyenbe. Akinek meg nem az kell az mászik a "helyes" meg pénzes palikra. olyan meg állítólag nektek nem kell. Ez nem mindenkire igaz akit nem érint ne vegye magára. Amúgy nem értem mért kell presztizskérdést csinálni a csajozásból. Magatokat hülyítitek vele olyan nincs hogy valaki mindenkinek vonzó legyen. Nem az a "jó" pasi aki csajozik naphosszat és sikere is van, a "normálisabb" lányok többsége nem is vesz komolyan egy ilyen embert. Ha meg nem a stabil párkapcsolat a cél van könnyűvérű lány elég.
2012. dec. 20. 17:43
 15/38 anonim ***** válasza:
58%
Nincs igaza a 13-asnak, mert amit ő ellenez azt hívják udvarlásnak. Az illemtudás pontosan erről szól. Ekkor még a férfi tiszteli a lányt csak miután megszerzi magának már úgy gondolja, hogy nyugodtan lehet vele paraszt. Ez az oka, hogy sok kapcsolat zátonyra fut és válás lesz a vége. Mért hangzik el sokszor, hogy megváltoztál, én nem ilyennek ismertelek meg? stb. Nem! Egy lánnyal igenis tisztelettudóan kell bánni és nekik ezt kellene értékelniük a férfiakban és nem azt, ha kiabálnak velük és kezet emelnek rájuk. Csak a sok paraszt úgy gondolja, hogy minden háborút meglehet nyerni egyetlen csatával.
2012. dec. 20. 17:56
 16/38 Patrik24 ***** válasza:
16os te miről beszélsz? Ki beszélt itt kezet emelésről? Meg mire fel a tisztelet? Nem vagyok senkivel sem bunkó, de azt,hogy valakit tiszteljek ki kell érdemelni. Azért mert valaki nőneműnek született még nem fogja kiérdemelni a tiszteletemet. Te tipikusan egy nyalizós pincsikutya lehetsz, és még csodálkozol, hogy ez nem vonó a lányoknak. Ha lány lennék a hideg futkosna a hátamon az olyan férfiaktól, akik hízelegnek a figyelemért, állandóan megjátszva kedvesek...szánalom.
2012. dec. 20. 19:32
 17/38 anonim ***** válasza:
Patrik24 te meg az a tipikus k*rvafuttató vagy, de ez a hozzászólásod stílusából is látszik. De igazad is van, a nőnek udvarolnia. Nagy egy balf*sz vagy! Ismerek pár hozzád hasonló embert sajnos.
2012. dec. 20. 20:30
 18/38 Patrik24 ***** válasza:
18as nem az vagyok aminek gondolsz.Tudod csak egy különbség van kettőnk között: hogy te bevetted a téves társadalmi agymosást. Ja, még egy különbség van: nem én rinyálok kettőnk közül, hogy sikertelen vagyok a lányoknál:) És nem cserélgetem a partnereimet hetente, mielőtt ezzel a dumával jönnél.
2012. dec. 20. 20:33
 19/38 anonim ***** válasza:
Pedig úgy nézel ki. Te cigarettával kínálod a csajt nem virággal. Elvárod, hogy a csaj udvaroljon neked és neki kell küzdeni a TE tiszteletedért. Úristen!!! Ugye budapesti vagy? Nem tudom van-e egyáltalán barátnőd vagy csak itt nyomod a hülyeséget.
2012. dec. 20. 20:38
 20/38 Patrik24 ***** válasza:
Nem dohányzom:D Nem várom el,hogy a lányok udvaroljanak nekem, de mivel előfordul most mit csináljak? Van barátnőm, és egy rendes aranyos jófej lány, nem beképzelt pics@. Igen, budapesti vagyok, mintha ez is valami hátrány lenne...Azért mert valaki valahol kitalálta, hogy udvarolni kell, nyalizni, attól én nem fogom ezt csinálni és ezerszer boldogabb és kiegyensúlyozottabb vagyok így mint a hősszerelmes udvarlók:DDD Egyenrangúak vagyunk, ismerkedünk (már amikor még egyedülálló voltam) és ha úgy alakul, akkor összejövünk, ennyi. Ajándék meg ilyenek? Soha nem vettem amíg nem jöttem össze a csajjal. Senkinek nem kell bizonyítanom pénzzel és ajándékokkal az értékemet. Ha valaki szeret akkor az magamért szeressen. De tőlem udvaroljon aki akar annyit amennyit akar, de ne akarja ezt a kitalált sz@rt rám erőltetni.
2012. dec. 20. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!